4PROCES winnaar MBO Award BeursVloer

De Maatschappelijk Betrokken Ondernemer award is een waardering voor het bedrijf met de meest inspirerende en/of innovatieve match op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Op vrijdag 3 november 2017. vond de Beursvloer Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, plaats in het Raadhuis in Hoofddorp.

De Beursvloer Haarlemmermeer is een succesvol jaarlijks terugkerend event. Zakelijk Haarlemmermeer en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar en verbinden zich aan elkaar door het maken van mooie en bijzondere matches.

MeerWaarde staat voor het verbinden van mensen aan elkaar en voor het bouwen aan duurzame netwerken. De Beursvloer past daarom goed in deze visie waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar verbonden worden.

Beursvloer Haarlemmermeer
Beursvloer

Wethouder Tom Horn deelde aan 25 vrijwilligers van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer de Meer voor Elkaar-pluim uit. Deze 25 vrijwilligers werken al ruim 10 jaar mee aan de organisatie van de Beursvloer onder de coördinatie van Wilfred de Bats-Bosma (sociaal werker MeerWaarde). Wilfred organiseerde de Beursvloer voor de 10e keer en ook zij werd hiervoor in het zonnetje gezet.

Bij de jury vielen de door Stichting Maatvast en 4PROCES gemaakte matches op als “bijzonder maatschappelijk betrokken”. Uit handen van wethouder Ap Reinders en Renata Fideli, directeur-bestuurder MeerWaarde, ontving Maatvast de aanmoedigingsprijs en 4PROCES de MBO Award.

MBO staat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.