Claris FileMaker Applicaties op Maat

Software die doet wat u wilt

Claris FileMaker & 4PROCES

4PROCES ontwikkelt sinds 2013 Claris FileMaker toepassingen voor klanten uit verschillende branches. Wij maken met Claris FileMaker unieke toepassingen om uw processen verder te digitaliseren en te optimaliseren.
Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het implementeren van Claris applicaties en beschikken over een gedegen technische- en organisatorische kennis.
Claris Filemaker Applicaties op Maat
Met een Claris applicatie op maat heeft u een software-oplossing die naadloos aansluit op uw bedrijfsproces en bestaande softwaretoepassingen. Een oplossing die meegroeit met uw bedrijf en op iedere situatie kan worden aangepast.
Samen met u en uw werknemers gaan we aan de slag en realiseren we een uniek maatwerksysteem, dat perfect aansluit op uw bestaande systemen en beschikbaar is op elk apparaat en elke locatie.
Wij kunnen u binnen twee weken van een maatwerkoplossing voorzien. Geheel passend bij uw bedrijf, werkwijze en digitale processen.
Geen onnodige functies, maar alleen dat wat u nodig heeft.

 

Gratis Analyse

Door onze Claris applicaties worden bedrijfsprocessen efficiënter uitgevoerd. Dit zorgt voor tijdsbesparing en een vermindering van het aantal fte. De investering is binnen een jaar terug verdiend.
Twijfelt u over de keuze voor maatwerk? We overtuigen u graag.
Wij bieden een gratis analyse aan van uw huidige bedrijfsprocessen en een vrijblijvend voorstel hoe we dit met een Claris toepassing kunnen verbeteren.
Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op.

4PROCES realiseert software-oplossingen die renderen!

Meer dan 50 bedrijven gingen u voor

Klantcases

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Door een applicatie te maken die aansluit op uw bedrijfsproces kan er slimmer worden gewerkt. Excel sheets zijn overbodig geworden. Veelal worden Excel sheets gebruikt voor zaken waarvoor ze niet bedoeld zijn. Hierdoor gaat er een hoop tijd verloren met zoeken naar informatie. Wij bouwen slimme FileMaker applicaties waardoor informatie voor iedereen binnen handbereik is.
Neem contact op
Klantcases