FileMaker applicaties op maat

Een goede FileMaker applicatie zorgt voor gestroomlijnde processen zodat uw bedrijf beter rendeert.
Gegevens ingevoerd op locatie of data van machines stromen vanzelf naar de juiste rapportages: nooit meer dubbele handelingen. Alle informatie per klant of project overzichtelijk bij elkaar, toegankelijk vanaf verschillende apparaten.
Bij 4PROCES bouwen ervaren specialisten samen met u aan een applicatie die doet wat u wilt.
Vraag een gratis analyse aan, dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden voor digitale optimalisatie voor uw bedrijf.

Sinds 2013 bouwt 4PROCES softwareoplossingen voor klanten uit verschillende branches: van automotive en de technische sector tot wellness en recreatie. Wij bouwen altijd FileMaker applicaties op maat. Ieder bedrijf is uniek en alleen een unieke toepassing helpt u om uw processen (verder) te digitaliseren.

.

4PROCES: official FBA member of FileMaker Inc.

Omdat maatwerk het beste resultaat geeft

Met een FileMaker applicatie heeft u altijd een software-oplossing die naadloos aansluit op uw bedrijfsproces of op de software die u al gebruikt. Onze ervaren consultants bekijken met u wat de beste oplossing is. Of dit nu gaat om een uitbreiding, koppeling of totale applicatie: het plan maken we samen. Met het gezamenlijke doel om uw bedrijf beter te laten renderen.

Toegankelijk vanaf alle apparaten

Een van de voordelen van een FileMaker-applicatie is dat de software werkt op alle apparaten: laptop, computer, tablet en smartphone en via Windows, iOS, MacOS en webbased. Zo kunnen alle medewerkers altijd gemakkelijk bij de benodigde software.

Gratis Analyse

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u informatie of maatwerk voor u ook de beste keuze is? Vraag een gratis analyse aan. Daarin lopen we samen uw huidige bedrijfsprocessen door en bekijken hoe een FileMaker applicatie uw bedrijf kan ondersteunen.

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op.

Software-oplossingen die helpen beter te renderen

We mochten al met bijna 100 bedrijven samenwerken aan hun bedrijfsapplicatie:

Klik hier voor ervaringen van klanten
Neem contact op
Meer over FileMaker