Ontdek de kracht van FileMaker

Laat uw processen renderen!
Neem contact op
FileMaker de Flexibele kracht

Flexibel

4PROCES bouwt de applicatie die u nodig heeft. In de workshops die we doen met elkaar, vinden we uit wat u nodig heeft. De intuïtieve grafische interface, de flexibele design tools en onze professionals zorgen voor een puike toepassing. Wij zorgen ervoor dat u weer bezig kunt zijn met uw klanten, met uw business.

IOS devices

IOS Ready

4PROCES maakt krachtige iPad- en iPhone-apps die de volledige capaciteit van het FileMaker platform benutten. Streepjescodes gebruiken om handelingen slimmer af te wikkelen, handtekeningen om bijvoorbeeld ontvangsten te bevestigen, foto’s of video’s om bijvoorbeeld schades te kunnen beoordelen. Dit en nog veel meer maken FileMaker tot een krachtig platform.

Beveiling FileMaker

Data security

Centraliseer uw informatie op de FileMaker Server en heb veilig toegang tot de gegevens met behulp van bewezen encryptie standaarden. Beheer individuele gebruiker privileges, tot specifieke gebieden.

Cross-platform functies

Cross platform

Zowel kleine als grote teams kunnen allemaal veilig dezelfde informatie onder hun FileMaker gebruikers op de iPad, iPhone, Windows  Mac en het Web delen. Dit allemaal real time en overal ter wereld.

FileMaker rapportages

Built-in Reports

Uitgebreide rapporten in de vertrouwde spreadsheet -achtige formaten, kleurrijke grafieken en gegevens gestructureerd gepresenteerd. Al uw informatie in één overzicht met één druk op de knop.

FileMaker koppelingen

Easy Integration

FileMaker beschikt over een volledige API JSON functionaliteit. Beheren van processen en weergaven maken van de informatie die meerdere systemen binnen uw bedrijf overspannen.

FileMaker prijs

Betaalbaar

Het FileMaker platform past binnen elk budget en is van grote waarde in vergelijking met dure Enterprise applicaties of complexe programmeringsprojecten. Maak vrijblijvend kennis met ons en ervaar wat er mogelijk is binnen uw budget.

De FileMaker experts

Consultancy

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het implementeren van FileMaker applicaties en beschikken over een gedegen technische- en organisatorische kennis. Uw uitdaging is onze drijfveer. Met u bouwen wij toepassingen die er in uw bedrijf toe doen.

En dit is nog maar het begin….!

Het FileMaker-platform is bij uitstek geschikt om snel en eenvoudig toepassingen te maken waar uw bedrijf direct de vluchten van kan plukken. Deze applicaties kunt u naadloos uitvoeren op iPad, iPhone, Windows, Mac en het web.
Neem contact op