Kies voor Low-Code

De oplossing

We zijn op het punt gekomen om een oplossing te gaan realiseren voor uw bedrijf. We hebben uw bedrijfsprocessen samen uitgetekend en de ontwikkelaars gaan aan de slag. U heeft straks een applicatie welke naadloos aansluit op uw bedrijfsproces. Door samen processen uit te tekenen krijgen wij een goed beeld van uw bedrijf om zo de beste toepassing voor u te bouwen op het FileMaker Low-Code platform. Het bouwen doen onze FileMaker specialisten, uitdenken doen we samen. U kent immers uw bedrijf het beste.

” Investering dat het waard is”

Een investering in uw bedrijf is een keuze dat u niet in één dag zal maken. Dat begrijpen wij maar al te goed, u wilt een investering doen in uw bedrijf waarvan u ook gaat zien dat het de juiste keuze is geweest. Een applicatie op het Low-Code platform is de investering waard. Niet alleen u profiteert hiervan maar ook uw medewerkers! De carrière-ontwikkeling van de medewerkers worden gestimuleerd door het gebruik van de applicatie die voor ieder makkelijk in gebruik is. Wat is er leuker om te zien dat uw medewerkers gemakkelijk met de applicatie werken en dat uw winst en productiviteit omhoog gaat.

Onze aanpak

Verbetering in processen, meer efficiëntie en een korte ontwikkelingstijd

De oplossing binnen handbereik

Wij komen graag met u in contact zodat we uw bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen en een passende oplossing voor u kunnen vinden. Zo kunnen we samen uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Wacht niet langer met het zoeken en ervaar zelf wat een FileMaker Low-Code applicatie op maat voor u te bieden heeft.

Neem contact op

Benieuwd wat het FileMaker Low-Code platform inhoud?

Kom erachter in onze whitepaper!

eBook Low-Code

Download

Download link

Knelpunten

Excel en legacy software zijn de meest voorkomende knelpunten. Processen binnen bedrijven veranderen voortduren en bedrijven stellen steeds meer eisen aan software applicaties

De voordelen

Het FileMaker Low-Code platform beschikt over alle middelen en functies om voor u een applicatie te bouwen welke volledig aansluit op uw bedrijfsproces.

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Door een applicatie te maken die aansluit op uw bedrijfsproces kan er slimmer worden gewerkt. Excel sheets zijn overbodig geworden. Veelal worden Excel sheets gebruikt voor zaken waarvoor ze niet bedoeld zijn. Hierdoor gaat er een hoop tijd verloren met zoeken naar informatie. Wij bouwen slimme FileMaker applicaties waardoor informatie voor iedereen binnen handbereik is.
Neem contact op
Klantcases