De voordelen

Voordelen van Low-Code
Neem contact op
De voordelen

Ontwikkelen op het FileMaker Low-Code platform heeft veel voordelen. We starten met een stabiele basis waarin alle functionaliteiten aanwezig zijn en worden gewaarborgd. In de basis van het platform zijn alle benodigde functies om een applicatie te bouwen beschikbaar en aanwezig. Dit komt de ontwikkeltijd ten goede.

Deze functies zijn bijvoorbeeld een intergratie met mobile devices zodat het niet separaat ontwikkeld hoeft te worden. Ook het bouwen van schermen kan doormiddel van drag-and-drop. Hierbij worden er geen ingewikkelde codes gebruikt maar zie je tijdens het bouwen direct het resultaat. Hierdoor heeft u als gebruiker binnen de kortste tijd resultaat.

Het updaten van het platform, zodat u altijd over de meest up-to-date functies en veiligheid beschikt,  is geen probleem op een Low-Code platform. Het platform wordt geüpdatet zonder dat de ontwikkelde toepassing een hinder ondervind.

Op het FileMaker Low-Code platform kunnen de meest uiteenlopende applicaties worden gebouwd.

Het is niet moeilijk
Neem contact op
Waarom uw bedrijfsprocessen digitaliseren?

Elk bedrijf is uniek en dat weet 4PROCES maar al te goed. Als u uw Excel sheets wilt digitaliseren, uw administratie weer overzichtelijk wilt krijgen of tegen een ander probleem aanloopt binnen uw bedrijf, helpt 4PROCES u daar graag bij. Wij komen graag met u in contact zodat we uw bedrijfsprocessen samen kunnen uittekenen en een software-oplossing bouwen welke u verder helpt.

Benieuwd wat het FileMaker Low-Code platform inhoud?

Kom erachter in onze whitepaper!

eBook Low-Code

Download

Download link

Knelpunten

Excel is een veel gebruikte toepassing bij veel verschillende bedrijven. Hierin kan je gemakkelijk gegevens opslaan, tabellen maken en lijsten verwerken. Doordat de bedrijven groeien en meerdere connecties ontstaan, worden de stapels papieren ook groter. Hierdoor kan je het overzicht kwijt raken en kunnen je collega’s geen gegevens meer vinden.

Kies voor Low-Code

Wanneer de bedrijfsprocessen in kaart zijn gebracht en er een plan ligt voor de applicatie wordt er in een grafische werkomgeving, ook GUI genoemd, een applicatie op maat gebouwd. Dit zal ervoor gaan zorgen dat uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen en verbeteren.

Kies voor Low-Code

Kies voor een Low-Code applicatie en blijf uw concurrenten een stap voor.
Neem contact op
Klantcases