Microsoft Access problemen in het MKB

Stap nu over naar een Software Oplossing op Maat

Problemen met MS Access & Excel

Microsoft Excel en Microsoft Access, programma’s die nog altijd veel worden ingezet bij het mkb. Toch lopen steeds meer ondernemers tegen problemen aan bij het gebruik van deze vertrouwde Microsoft-programma’s. Want bij het digitaliseren van het bedrijfsproces laten beide programma’s vaak te wensen over.
Beperkingen Excel en Access
Ze worden vaak gezien als een mooie oplossing voor digitaliseren van het bedrijfsproces: Excel en Access. Maar toch lopen ondernemers gaandeweg op tegen de beperkingen die beide programma’s hebben. Zo maakt het handmatig invoeren van informatie de programma’s zeer foutgevoelig en tijdrovend. Daarnaast sluiten deze programma’s vaak niet aan op andere softwaretoepassingen binnen de organisatie.

Tijd voor maatwerk

Ieder bedrijfsproces is uniek. Waarom zou u dan gaan voor standaardsoftware? Met software op maat heeft u een software-oplossing die naadloos aansluit op uw bedrijfsproces en bestaande softwaretoepassingen. Een oplossing die meegroeit met uw bedrijf en op iedere situatie kan worden aangepast.

 

Uw bedrijfsproces in korte tijd geoptimaliseerd
Uw bedrijfsproces gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. 4PROCES voorziet u binnen twee weken van een maatwerkoplossing. Geheel passend bij uw bedrijf, werkwijze en digitale processen.
Samen met u en uw werknemers gaan we aan de slag en realiseren we een uniek maatwerksysteem, dat perfect aansluit op uw bestaande systemen. Geen onnodige functies, maar alleen dat wat u nodig heeft.

Vraag een gratis analsye aan

Twijfelt u over de keuze voor maatwerk? We overtuigen u graag.
Tijdens onze gratis analyse nemen we uw huidige bedrijfsprocessen onder de loep. Op basis van onze bevindingen doen we u vrijblijvend een voorstel met betrekking tot het optimaliseren van deze bedrijfsprocessen met onze software oplossing.
Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op.

4PROCES realiseert software-oplossingen die renderen!

Meer dan 50 bedrijven gingen u voor

Klantcases

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Door een applicatie te maken die aansluit op uw bedrijfsproces kan er slimmer worden gewerkt. Excel sheets zijn overbodig geworden. Veelal worden Excel sheets gebruikt voor zaken waarvoor ze niet bedoeld zijn. Hierdoor gaat er een hoop tijd verloren met zoeken naar informatie. Wij bouwen slimme FileMaker applicaties waardoor informatie voor iedereen binnen handbereik is.
Neem contact op
Klantcases