Nieuw: Claris FileMaker 19.4

Update voor 19.4 beschikbaar in November 2021

November 2021 lanceert Claris hun nieuwste versie: Claris FileMaker 19.4. De release heeft verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Een van de nieuwe functies is dat u via uw stem een snelkoppelingen uit te voeren, en nog veel meer.

Werkt u met een oudere versie van FileMaker? Neem eerst contact op met ons voordat u de update installeert.

Enkele highlights van FileMaker 19.4

Stem als spraakbesturing
U kunt de Shortcuts app of Siri-spraakbesturing gebruiken om een snelkoppeling uit te voeren. Gebruik uw stem om rapporten uit te voeren voor een specifieke datum, bijlagen via e-mail verzenden, items bij te werken en nog veel meer.

Ondersteuning iOS 15 en OpenSSL 1.1.1l
FileMaker Go 19.4 ondersteunt het nieuwe iOS 15 en OpenSSL 1.1.1l om de beveiliging te verbeteren.

Snelkoppelingen in macOS Monterey
Er is een mogelijkheid om taken in FileMaker Pro te automatiseren met snelkoppelingen in macOS Monterey.

Zo heeft de Claris FileMaker 19.4 nog meer nieuwe functies en verbeteringen in zijn update.

Gebruikersgemak

Profiteer van de nieuwste prestatie- en beveiligingsverbeteringen. Meer dan 50 bugs worden aangepakt in de gehele FileMaker 19.4-productlijn, inclusief problemen met betrekking tot webviewers en interactieve containers in Windows, FileMaker WebDirect-prestaties, beveiliging en nog veel meer. De volledige lijst met updates kunt u vinden in de release notes van Claris Filemaker 19.4.

Gratis analyse

Interesse in een (uitbreiding van uw) FileMaker-applicatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende analyse. Dan kijken we met u naar de knelpunten in het bedrijfsproces en wat een 4PROCES applicatie voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op