Webportal up-to-date

Naast het bouwen van software voor onze klanten, vernieuwen wij onze eigen software ook continu. Dit om steeds het beste uit onze organisatie te halen voor onszelf, maar natuurlijk ook voor onze klanten. De afgelopen periode zijn wij bezig geweest met het vernieuwen van ons webportal.

Het webportal heeft de huisstijl van 4PROCES gekregen. Een frisse en nieuwe uitstraling met de kleuren van 4PROCES. Alles staat georganiseerd waardoor je het overzicht houd en je gegevens snel kan vinden, ideaal dus!

Wat is het webportal?

Het webportal is speciaal voor onze klanten gebouwd. In het webportal vindt u bijvoorbeeld belangrijke gegevens die te maken hebben met de projecten die er lopen en met uw administratie. U komt in het webportal met uw eigen inloggegevens die u krijgt van de administratie van 4PROCES. Het is super handig om in één plek alle gegevens te vinden,  zo houden we het overzichtelijk voor u als klant.

Naast het vernieuwen en het opfrissen van het webportal staat 4PROCES niet stil. Ondanks de vreemde periode waarin iedereen nu zit, blijft 4PROCES doorgaan en vooral doorgroeien. Zou u in uw bedrijf het willen vereenvoudigen, versnellen en verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Gratis analyse

Interesse in een (uitbreiding van uw) FileMaker-applicatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende analyse. Dan kijken we met u naar de knelpunten in het bedrijfsproces en wat een 4PROCES applicatie voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op