Optimaliseer uw bestaande ERP-systeem met een softwareoplossing op maat

ERP-programma’s (Enterprise Resource Planning) helpen organisaties om de productiviteit te maximaliseren en kosten te minimaliseren. Op deze manier kunnen organisaties optimaal voldoen aan de wens van de klant.

Tenminste… als het pakket volledig aansluit op jouw bedrijfsproces. Maar wat als dat niet zo is?

 

ERP systemen

Optimaliseer uw ERP systeem

Bestaande ERP-systeem sluit niet goed aan op het bedrijfsproces

Een veelgehoord probleem: het standaard ERP-programma waarmee gewerkt wordt past voor een groot deel bij het bedrijfsproces, maar sluit niet op elk onderdeel naadloos aan.

Niet zo gek. Het is tenslotte geen maatwerk.

 

Voor de zaken die u net even anders doet dan de concurrent, loopt u al snel tegen beperkingen op. Een oplossing hiervoor is vaak een behoorlijke investering. Kan dat niet anders?

Optimaliseer uw ERP-systeem met een applicatie op maat

ERP-systemen worden in principe ontwikkeld voor een branche. Hierbij wordt uitgegaan van één algemene werkwijze. Natuurlijk zal het systeem voor een groot deel aansluiten op uw werkzaamheden. Maar het ene bedrijf is het andere niet. Dat wat u anders doet maakt uw bedrijf uniek.

Dit betekent wel dat uw manier van werken niet altijd in een standaardpakket past. De oplossing: het bestaande ERP-systeem optimaliseren op de onderdelen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Met het standaard ERP-programma als basis. De slimste, snelste en voordeligste manier om een ERP-systeem op maat te creëren.

4PROCES brengt het unieke proces van de klant in beeld en gebruikt de gegevens uit het bestaande ERP als input voor een op maat gemaakte software-oplossing. Dit stukje maatwerk koppelen we met het bestaande ERP-systeem.

Hiermee zorgt 4PROCES voor een aanvulling op uw huidige systeem. Zo sluiten ook de unieke stukken binnen het bedrijfsproces weer naadloos aan op het standaardsysteem. Een uniek proces verdient tenslotte een unieke toepassing.

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via info@4proces.nl of +31 (0) 252 – 794 001