Standaard software uitbreiden met een FileMaker add-on

Overleg kantoorU bent tevreden met uw huidige softwarepakket, maar een stukje van het bedrijfsproces vraagt om meer mogelijkheden. Dan heeft u twee opties: u koopt een nieuw programma dat het beste aansluit bij wat u zoekt en werkt op de desbetreffende afdeling met twee applicaties. Of u kiest voor een FileMaker add-on: een stukje maatwerk dat we koppelen aan de software waar u al mee werkt.

Een FileMaker add-on 

Met een FileMaker add-on kunnen we precies bouwen wat u nodig heeft, zonder dat u afscheid hoeft te nemen van uw huidige bedrijfssoftware. Dit heeft zowel op korte als lange termijn voordelen voor uw bedrijf. 

Werk met data uit het bestaande softwaresysteem
Een add-on kan vaak gekoppeld worden aan uw bestaande software. Zo hoeft u gegevens niet dubbel in te voeren en kunt u verder werken op uw huidige database. Het nieuwe stukje software leest data uit vanuit uw basis en vloeit bewerkte gegevens weer terug.  

Wordt volledig naar wens gebouwd
4PROCES bouwt altijd software op maat: wij vertalen uw wensen naar een nieuwe applicatie die aansluit bij uw bedrijfsproces en werkwijze. Zo bent u er zeker van dat de software kan leveren wat u nodig heeft. Omdat we bouwen op een low code-platform kunnen we een add-on snel opleveren. De korte ontwikkeltijd zorgt ook voor lagere ontwikkelkosten dan met bijvoorbeeld een high code-ontwikkeling. 

Mogelijkheid om later uit te bouwen
Op dit moment denkt u aan een bepaalde functionaliteit, maar in de toekomst wilt u deze misschien uitbreiden. Of heeft u behoefte aan een stukje software die weer iets heel anders kan. Dat kan, dan koppelen we weer een nieuw deel aan. 

In etappes overstappen naar een FileMaker applicatie  

Een of meerdere FileMaker add-on’s, het is allemaal mogelijk. Wellicht bevalt de manier van ontwikkelen zo goed dat u (op termijn) over wilt naar een FileMaker basisapplicatie. Het mooie van maatwerk op een lowcode platform is dat u altijd kunt uitbreiden en desgewenst in stappen uw huidige bedrijfssoftware kunt vervangen.