VEREENVOUDIGEN | VERBETEREN | VERSNELLEN

VOLGENS DE 3V METHODE.

Een applicatie die Vereenvoudigt

Een applicatie die gebruiksvriendelijk is!

Door ons te verdiepen in uw bedrijfsprocessen wordt er een op maat gemaakte applicatie gebouwd. Wij bouwen applicaties die aansluiten op uw organisatie. Een applicatie die gebruiksvriendelijk is en een applicatie die doet wat het moet doen. Wij maken graag een afspraak.

Contact
Applicatie op laptop
applicatie idee

Een applicatie die Verbetert

Slimmere applicatie!

Door een applicatie te maken die aansluit om uw bedrijfsproces kan er slimmer worden gewerkt. Veelal worden Excel sheets gebruik voor zaken waarvoor ze niet bedoelt zijn. Hierdoor gaat er een hoop tijd verloren met het zoeken naar informatie. Wij bouwen slimme FileMaker applicaties. Informatie kan worden terug gevonden en gedeeld met collega’s. Door koppelingen te maken met uw huidige systemen wordt er een verbetering in de informatievoorziening aangebracht.  Onze consultants hebben ruime ervaring en delen deze graag met u

Contact

Een applicatie die Versnelt

Direct informatie tot uw beschikking!

Het zoeken naar informatie is zonde van de tijd. Met onze applicatie is alle informatie binnen handbereik, thuis, onderweg en op kantoor. Informatie wordt direct verwerkt, waardoor u altijd actuele gegevens tot uw beschikking heeft. Informatie is overal en snel terug te vinden. Niemand wil lang zoeken naar de juiste informatie. Wij vertellen graag hoe dit ook voor uw organisatie kan werken.

Contact
applicatie onderweg