Optimaal gebruiksgemak

Neem contact op

Een webportal of klantportal is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Het versterkt de klantrelaties en brengt vele voordelen met zich mee. Het digitaliseren van de processen, overzicht krijgen binnen de organisatie doordat alles eenvoudig terug te vinden is, enzovoorts. Het geeft in één oogopslag alle gegevens wat de gebruiker een optimaal gebruiksgemak geeft.

“In één oogopslag alle gegevens”

Optimaal gebruiksgemak

Bij een software applicatie word gebruiksgemak of de werkbaarheid van de applicatie belangrijk gevonden door gebruiker. Wanneer u de keuze maakt om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren wilt u het liefst dat dit gebruiksvriendelijk is, en dat begrijpen wij. Ook voor bijvoorbeeld het gebruiksgemak van de klant of relatie bouwen wij een optimale applicatie die volledig aansluit aan uw bedrijfsprocessen. De kostbare tijd, geld, het onnodig dubbel invoeren van gegevens, applicaties die niet aansluiten bij de huidige bedrijfsprocessen, enzovoorts zijn verleden tijd. Software op maat, dat is wat u wilt.

Voordelen van een portal binnen uw bedrijf

Een portal is tegenwoordig een must binnen het bedrijf. Een portal is een veilige, online omgeving om informatie en gegevens op een eenvoudige manier te delen met de gebruikers. De gebruikers kunnen uw relaties, klanten of uw medewerkers zijn. U bepaald wie toegang heeft tot het portal en wie toegang heeft tot bepaalde gegevens. Hieronder hebben wij enkele voordelen uitgelicht van een portal:

1. Veilig inloggen

U kunt zelf bepalen wie toegang heeft tot het portal. Beheer de inlog- en wachtwoordgegevens binnen uw eigen databasesysteem. De applicatie is gebouwd in een veilige omgeving.

2. 24/7 online

Met de inloggegevens komt u altijd en overal in het portal, ook na de openingstijden van uw bedrijf heeft u toegang tot het portal. Dit geldt niet alleen voor u maar ook voor uw klanten of relaties.

3. Eigen look & feel

Wij bouwen het portal naar uw wensen. Zo krijgt het portal de look & feel van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen logo en de huisstijl van uw bedrijf.

4. Overzicht

Geen onnodige Excel sheets of enorme stapels papierwerk. Alles in één omgeving waardoor het gemakkelijk terug te vinden is. Dit bespaart een hoop zoekwerk wat u weer tijd oplevert. Kostbare tijd dat u in andere werkzaamheden kan stoppen.

5. Up-to-date

Altijd up-to-date zijn met uw gegevens binnen het bedrijf of dat van uw klanten. Doordat u alles bij gaat houden in het portal dan op papier of Excel sheets, bent u altijd up-to-date. Ook gaat u met de tijd mee doordat alles wordt gedigitaliseerd, 2 vliegen in één klap.

6. Privacy mogelijkheden

U kunt voor verschillende werknemers of klanten onderdelen binnen het portal afschermen. Een voorbeeld kan zijn dat 2 werknemers toegang hebben tot de facturatie of credentials en de rest van het personeel niet. Dit zorgt ervoor dat de gegevens niet voor iedereen beschikbaar zijn, waardoor de privacy niet geschonden wordt.

“Een portal is een must binnen het bedrijf”

Hierboven hebben we verschillende voordelen van een portal benoemd. Een portal is ook een uitkomst voor uw bedrijf. Twijfelt u ergens over of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 4PROCES helpt u graag verder om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en we bouwen graag een applicatie op maat voor uw bedrijf.

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Bent u ook een hoop tijd kwijt aan het zoeken van informatie?
Door het bouwen van slimme software welke naadloos aansluit op uw proces is informatie makkelijk terug te vinden.
Neem contact op
Klantcases