Webportal

Een portal volledig op maat dat aansluit op uw bedrijfsprocessen

Neem contact op

De wereld om ons heen blijft continu veranderen, ook de processen binnen uw bedrijf. Als bedrijf wilt u tevreden klanten. Tevreden klanten blijven en ze trekken nieuwe klanten aan maar wat wil de klant nou eigenlijk? Het antwoord is simpel: snelheid, gemak en hierbij het liefst nog een persoonlijke benadering. Doormiddel van een webportal voldoet u aan de steeds hogere klantverwachtingen wat leidt tot meer omzet en conversie.

Wat is een webportal?

Een webportal is een online omgeving waarin klanten op een veilige manier met uw bedrijf kunnen communiceren en verschillende zaken kunnen regelen. In een webportal komt u alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord, het is dus niet dat iedereen toegang heeft tot het portal. Een webportal kan verschillende functies of informatie bevatten. Niet elk bedrijf is hetzelfde, het ligt eraan wat de wensen zijn van de klant en van uw bedrijf.

“Ieder bedrijf zijn eigen webportal op maat”

Waar dient een webportal voor?

Een webportal dient voor het grootste deel voor het uitvoeren van specifieke handelingen en taken in een persoonlijke omgeving. Dit kan voor zowel interne als externe gebruikers zijn. Een voorbeeld is dat een bedrijf een afspraak kan inplannen, een klant zijn facturen kan inzien, een manager zijn statussen kan bekijken, enzovoorts. Een webportal kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Voor ieder bedrijf is het mogelijk om een portal te bouwen dat aansluit op uw wensen en dat deze optimaal gebruikt wordt.

Waarom een webportal voor uw bedrijf?

Met een webportal in uw bedrijf kunt u zich 24/7 beschikbaar stellen voor klanten die toegang hebben tot het webportal. Het maakt daarentegen ook niet uit waar de gebruiker zich bevindt. Dat maakt het extra gemakkelijk dat er overal ingelogd kan worden. Doordat u het webportal 24/7 beschikbaar stelt verbetert u op deze wijze de dienstverlening, de communicatie en het serviceniveau van uw bedrijf.

“24/7 toegang tot het portal “

Wanneer u kiest voor een webportal

Wanneer u voor uw bedrijf een webportal kiest zijn er verschillende punten die we eerst doorlopen met u. We brengen de processen van uw bedrijf zo goed mogelijk in kaart om te begrijpen hoe uw bedrijfsprocessen werken. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, hierdoor zal het webportal volledig aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Doormiddel van meerdere gesprekken bouwen we uw webportal.

De ontwikkeling

Wanneer we starten met het bouwen van een webportal wordt er gewerkt in de front-end en in de back-end. In de front-end wordt er gewerkt en veel aandacht besteed aan het ontwerp van het webportal. Het portal zal volledig responsive zijn op verschillende devices (tablet, laptop, desktop en mobiel). Het webportal zal de looks and feels krijgen van uw bedrijf. In de back-end komt vooral het technische gedeelte van pas.

Nu we alle ins en outs weten van het webportal is alleen nog de vraag hoe we een webportal bouwen op een krachtige, eenvoudige en veilige manier. Bij 4PROCES gebruiken wij verschillende manieren om een portal te bouwen. De keuze die we maken hangt helemaal af van uw behoefte. We bouwen het webportal op basis van uw huidige systeem. We zorgen er samen voor dat uw bedrijf een geweldige customer experience heeft, optimaliseren meteen de bedrijfsprocessen en de datastromen binnen uw bedrijf.

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw processen optimaliseren door een software-oplossing op maat.

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Bent u ook een hoop tijd kwijt aan het zoeken van informatie?
Door het bouwen van slimme software die naadloos aansluit op uw proces, is informatie gemakkelijk terug te vinden.
Neem contact op
Klantcases