FileMaker Go, het verlengstuk van je bedrijf

Altijd en overal inzicht in je bedrijfsgegevens. FileMaker Go biedt essentieel gemak voor elk professioneel bedrijf waar tijd en efficiëntie cruciaal zijn.

code 3

Altijd en overal toegang tot je bedrijfsgegevens met FileMaker Go

FileMaker en mobiliteit, twee krachtige begrippen die samenkomen in FileMaker Go. Informatie op jouw iPhone of iPad op ieder moment van de dag en op elke plek op de wereld beschikbaar. Dat is bedrijfsvoering optima forma. Zeker binnen een “global” werkende organisatie waar informatie beschikbaar moet zijn voor alle medewerkers ongeacht plaats en tijd. Of het nu gaat om de meest recente bedrijfspresentatie, voorraden of planning. Met FileMaker Go is iedereen ready to Go.

Integraties

De koppeling tussen FileMaker Go en de software die je nu gebruikt

Onze bedrijfsapplicatie biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Zo heb je alle data transparant, up-to-date en inzichtelijk vanuit één applicatie.

 

Wat zijn de voordelen van FileMaker Go?

link

Mobiele toegang

Gebruikers kunnen op elk moment en vanaf elke locatie toegang krijgen tot hun databases.

optimization 1

Realtime updates

Veranderingen en updates worden direct gesynchroniseerd, zodat iedereen altijd met de meest actuele informatie werkt.

interaction

Gebruiksvriendelijkheid

De interface is intuïtief en eenvoudig te navigeren, zo is het voor iedere medewerker gemakkelijk te gebruiken.

Veiligheid

Gegevensbeveiliging is ingebouwd met functies zoals gebruikersauthenticatie en versleuteling.

FileMaker Go voor jouw bedrijf

FileMaker Go, ondersteund door de expertise van 4PROCES, biedt een uitgebreide en flexibele oplossing voor bedrijven die hun mobiele workforce willen optimaliseren. Door de kracht van FileMaker Go te combineren met de op maat gemaakte software-oplossingen van 4PROCES, kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen verder optimaliseren in een steeds mobieler wordende wereld. Of het nu gaat om het verbeteren van de klanttevredenheid, het versnellen van interne processen, of het vergroten van de operationele efficiëntie, FileMaker Go met 4PROCES is een winnende combinatie.

wanted

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware van FileMaker Pro. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

De kracht van FileMaker Go binnen jouw bedrijf

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →