Procesautomatisering met slimme software

Met procesautomatisering en proces digitalisering bespaar je tijd en verklein je de kans op fouten. Bij 4PROCES optimaliseren we tijdrovende, risicovolle en handmatige taken binnen diverse sectoren.

Group 190 1

Procesautomatisering binnen diverse branches

Met slimme software op maat verbeteren, versnellen en vereenvoudigen we bedrijfsprocessen binnen diverse branches. Betrokkenheid staat bij ons centraal. Zo werken we nauw samen met alle belanghebbenden binnen de organisatie om passende bedrijfssoftware te ontwikkelen. Met onze kennis van moderne softwareoplossingen en jouw kennis van de business, vormen we een gouden combinatie.

Digitaliseren van processen en fouten voorkomen

Bedrijfsprocessen spelen een cruciale rol voor het succes en de (financiële) gezondheid van een organisatie. Het is dan ook van essentieel belang dat deze processen gestuurd worden op basis van data die compleet en up-to-date is.

Met name in organisaties waarbij processen afhankelijk zijn van data die handmatig wordt ingevoerd of waarbij diverse systemen en software los van elkaar gebruikt worden, is de kans op fouten groot. Zeker gezien steeds meer organisaties werken met een groeiend aantal systemen. Het digitaliseren van gegevensstromen, het automatiseren van processen en het integreren van diverse softwareoplossingen binnen één applicatie, versnelt en vereenvoudigd de bedrijfsvoering. Zo is de kans op fouten kleiner, en beschik je te allen tijde over actuele en betrouwbare informatie en worden je medewerkers verlost van tijdrovende en vaak saaie werkzaamheden. Kortom een win-win voor zowel de medewerkers als de eindklant en een gezonde basis voor een winstgevende organisatie.

Wat zijn de voordelen van procesautomatisering?

need

Inspelen op unieke behoeften

Door de schaalbare Low-Code software kan ieder proces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen.

Tijdsbesparing

Handmatige taken worden geautomatiseerd wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert.

Meten is weten

Heldere informatievoorziening naar klanten en medewerkers. Ondernemen op basis van cijfers en feiten in plaats van onderbuikgevoel.
rating 1

Tevreden werknemers

Doordat handmatige, vaak saaie handelingen worden gedigitaliseerd, hebben medewerkers meer tijd zich actief bezig te houden met de strategische doelen.

De betekenis van procesautomatisering

Met de inzet van procesautomatisering is er de mogelijkheid om medewerkers te verlossen van tijdsintensieve en vaak repeterende taken. Naast het feit dat de werkzaamheden (vaak) als saai worden ervaren neemt ook de foutgevoeligheid af. Kortom, voldoende voordelen is om eens te toetsen met het je huidige bedrijfsprocessen.

Met onze bedrijfssoftware op maat kunnen we diverse software oplossing integreren naar één basis applicatie en zorgen we dat alle datastromen op elkaar worden afgestemd. Zo is de informatie altijd up-to-date en worden processen altijd aangestuurd op basis van de meest recente data. Zo wordt ondernemen weer een feest met tevreden medewerkers en klanten.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Procesautomatisering met de software van 4PROCES

Bij 4PROCES bieden we oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Om deze processen te kunnen automatiseren, is het allereerst belangrijk dat we alle processen binnen jouw organisatie door en door begrijpen. We starten daarom altijd met een verdiepingsslag, veel luisteren en vragen stellen.

Verdieping en processen doorgronden

Het doorgronden van de processen doen we bij voorkeur op de werkvloer. Daar gebeurt het immers. Met alle betrokkenen tekenen we de (diverse) processen uit, brengen we in kaart welke processen gedigitaliseerd kunnen worden en vervolgens bepalen we welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Op basis hiervan gaan we aan de slag met de realisatie van software die naadloos aansluit. Korte lijntjes, bijsturen en gestructureerde testen staan hierbij centraal.

Klaar voor de toekomst met proces digitalisering

Spreekt dit onderwerp je aan, kunnen jouw bedrijfsprocessen wel een “boost” gebruiken en ben je nieuwsgierig naar wat we al voor diverse klanten hebben gerealiseerd? Kijk gerust eens bij de klantcasussen van ondernemers die je voorgingen of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op voor een goed gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van procesautomatisering en digitalisering voor jouw organisatie. Wij zijn er klaar voor!

Succesverhalen

Met onderstaande klanten zijn we aan de slag gegaan met procesautomatisering aan de hand van onze bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

Procesautomatisering binnen jouw organisatie?

Benieuwd hoe de processen binnen jouw bedrijf geautomatiseerd kunnen worden?
Kijk dan gerust eens bij onze klantcases of neem contact met ons op!

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →