Je eigen beveiligde omgeving met FileMaker Server

Veilig jouw bedrijfsdata beheren via het internet of het netwerk. Met FileMaker Server heb je de volledige controle over je eigen bedrijfsgegevens.

20943445 Omgezet 1

FileMaker Server voor jouw bedrijf

Alle data veilig binnen jouw eigen netwerk, dat is wat we met FileMaker Server doen. Met FileMaker Server zorgen we voor een veilige en stabiele omgeving voor al jouw FileMaker applicaties. Mede door de reguliere “health checks” en back-ups zijn jouw applicaties altijd up-to-date. Door gebruik te maken van LDAP en OAUTH-technologie is ook de authenticatie uitstekend ingeregeld. Daardoor heb je altijd veilig toegang tot de meest recente data. Met FileMaker Server wordt zorgeloos ondernemen weer werkelijkheid. Ook als FileMaker Go gebruiker kan je gebruik maken van FileMaker Server via 4G/5G, Wifi of het draadloze netwerk.

Integraties

De koppeling tussen FileMaker Server en de software die je nu gebruikt

Onze bedrijfsapplicatie biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Zo heb je alle data transparant, up-to-date en inzichtelijk vanuit één applicatie.

 

Wat zijn de voordelen van FileMaker Server?

wall clock

Veilige gegevensbeheer

Een veilige manier om jouw bedrijfsgegevens te beheren. Met functies zoals encryptie en beveiligingsmaatregelen worden jouw gegevens beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en voldoen ze aan de laatste wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.
vision

Betrouwbare toegang

Altijd en overal toegang krijgen tot jouw databases, of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis werkt. Deze toegang is betrouwbaar en snel, waardoor je efficiënt kunt blijven werken, zelfs in een multi-user omgeving met duizenden gebruikers.
puzzle 1

Centrale database

Een centrale locatie voor jouw data, waardoor het eenvoudig is om gegevens te delen en te beheren binnen jouw organisatie.

Automatische back-ups en onderhoud

Automatiseer het proces van back-ups maken en onderhoud uitvoeren, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Waarom kiezen voor FileMaker Server?

Waarom kiezen voor FileMaker Server? Ons antwoord is dat je met FileMaker Server een veilige, betrouwbare en schaalbare oplossing bezit voor het beheren en delen van bedrijfsgegevens. Met geavanceerde beveiligingsfuncties, hoge beschikbaarheid, en gemakkelijke integratie, verbetert het de samenwerking en productiviteit binnen jouw organisatie. Bovendien wordt het ondersteund door uitgebreide services van 4PROCES, waardoor je het maximale uit jouw investering kunt halen.

Filemaker

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware van FileMaker Pro. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

Met FileMaker Server zorgen voor een veilige omgeving

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →