Volledige tijdcontrole met de Filemaker Planning Software

Een up-to-date en interactieve agenda voor medewerkers, machines en projecten? Onze maatwerk bedrijfssoftware maakt plannen eenvoudig en overzichtelijk!

Planning software

Een goede bedrijfsvoering valt of staat bij het optimaal kunnen inzetten van personeel en resources. Een up-to-date planning die de werkzaamheden en projecten van medewerkers, machines en productie inzichtelijk maakt, is hierbij bepalend. Met onze interactieve planningstool kun je niet alleen op een efficiënte manier je planningstaken verrichten, maar heb je alles ook nog eens overzichtelijk en up-to-date op één plek.

Planningstool binnen de bedrijfssoftware van 4PROCES

4PROCES ontwikkelt bedrijfssoftware op maat waarmee diverse bedrijfsprocessen binnen een organisatie transparant en inzichtelijk worden gemaakt. Zo is informatie altijd up-to-date en op één plek vindbaar. Binnen onze bedrijfssoftware is onze planningstool een essentiële functionaliteit. Onze planning software geeft je volledige tijdcontrole per uur, per dag, per week of per maand; alles is mogelijk doordat de software volledig op maat wordt ingericht. Daarnaast is deze planning functionaliteit eenvoudig te integreren met iedere bestaande FileMaker applicatie.

Wat zijn de voordelen onze planning software?

Meertalig

De plannings- en tijdcontrole functionaliteit op basis van het Low-Code FileMaker platform ondersteunt meerdere talen.

Meerdere weergaves

Informatie die past bij ieder vraagstuk. Flexibele en schaalbare inrichting van de weergave mogelijkheden. Zelf bepalen hoe je de informatie wilt zien, per dag, maand of week.

Notities later inplannen

Met de notitiefunctie completeer je de afspraken en heb je gelijk een reminder voor werkzaamheden die je later moet inplannen. Zo vergeet je nooit de gemaakte afspraken.

Eigen huisstijl

Creëer een agenda die helemaal aansluit bij jullie huisstijl.

Een volledig overzicht van jouw planning binnen handbereik

Op basis van het Low-Code Filemaker platform ontwikkelen we bij 4PROCES bedrijfssoftware die volledig aansluit op de processen binnen jouw organisatie. Dit geldt ook voor de planning functionaliteit. We zorgen ervoor dat de onderdelen die binnen jouw organisatie relevant zijn, zoals bijvoorbeeld machines, materiaal, voertuigen of locaties, automatisch worden gekoppeld aan projecten of activiteiten. Deze activiteiten kun je binnen de planning software vervolgens eenvoudig verslepen. De activiteit, personen en middelen verplaatsen zich automatisch met de wijzigingen mee. Zo is een volledig en up-to-date overzicht binnen handbereik voor de gehele organisatie.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Planning software van 4PROCES

Risicovolle en tijdsintensieve handelingen blijven je bespaart wanneer je gebruik maakt van onze maatwerk bedrijfssoftware. Naast de planning functionaliteit, is het ook mogelijk om andere bedrijfsprocessen te integreren in onze maatwerk software. Wellicht is inzicht in administratie, voorraadbeheer, inkoop of transport voor jouw bedrijf van belang. Doordat onze bedrijfssoftware volledig op maat wordt ontwikkeld, is het mogelijk op iedere organisatie en ieder proces in te spelen.

Ben je benieuwd hoe 4PROCES jou kan helpen met het digitaliseren van diverse bedrijfsprocessen? Kijk dan gerust eens bij onze klantcases of neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden en onze aanpak!

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
door één portaal

We deden het voor
Qlip

CRM-applicatie die
naadloos aansluit

We deden het voor
Makelaarsvereniging Amsterdam

Meer weten van maatwerk software?

Ben je benieuwd hoe onze planning software jouw organisatie kan helpen? Of wil
je meer weten over de mogelijkheden voor het digitaliseren van andere
bedrijfsprocessen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

ERP-systemen voor elke branche

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe een ERP-oplossing in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →