Onze klantcases

We delen graag een aantal van onze projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Enkele partners waar we mee samenwerken:

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Onderstaande klanten gingen jullie voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Met tevreden medewerkers en klanten en weer in control zijn als resultaat. Wil je ook weer het plezier van ondernemen ervaren en ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat het ons weten, we bespreken graag de mogelijkheden!

Bouw & Installatie

Ook binnen de installatie-branche is het van belang dat bedrijfsprocessen efficiënt worden beheerd en informatie altijd up-to-date en toegankelijk is voor iedereen binnen de organisatie. Deze processen omvatten onder andere de planning, uitvoering, klantenservice en kwaliteitsbewaking. 

Torenhoge dossiers
naar overzichtelijk dashboard

We deden het voor
Swart Amsterdam

Efficiënte afwikkeling
van alle stappen

We deden het voor
Broekhof Hout

Verouderd systeem
opgelost door Filemaker

We deden het voor
Bouw-klik

Agrofood-branche

Binnen de Agrofood-branche spelen diverse processen een cruciale rol, zoals verwerkingsmethoden, kwaliteitscontroles en opslag- en distributiesystemen. Gezien het belang en de complexiteit van deze processen is een passende bedrijfssoftware essentieel.

Excellijsten vervangen
toekomstgerichte
oplossing

We deden het voor
Qlip

Totaaloverzicht met
één druk op de knop

We deden het voor
Zwettulips

Excel vervangen
voor Filemaker om
wereldspeler te blijven

We deden het voor
Elburg-Smit

Service & Dienstverlening

Speciaal ontwikkelde software op maat opent de deur naar naadloze integratie van de specifieke eisen en werkstromen van logistieke ondernemingen, wat resulteert in geautomatiseerde en efficiëntere operationele processen.

Efficiënte workflow
met klantportaal

We deden het voor
Makelaarsvereniging Amsterdam

Toekomstbestendig
met Filemaker

We deden het voor
Thijs Standbouw

Applicaties op
maatwerk bouwen

We deden het voor
Stokvis group

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →

Ontdekken hoe we kunnen helpen?

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten en we kijken uit naar de mogelijkheid om dat ook voor jou te doen.