Verouderde legacy software vervangen door bedrijfsapplicatie op maat

Met de Low-Code oplossingen van 4PROCES vertalen we oude legacy functionaliteit naar een moderne workflow, bieden we je inzicht in de meest recente data en heb je inzicht in de volledige operatie, met ons overzichtelijk dashboard.

Overstappen naar maatwerk bedrijfssoftware

Bij veel bedrijven staan legacy systemen een volgende stap naar een succesvolle operatie in de weg. Voldeed jouw Access applicatie bijvoorbeeld, maar zijn nieuwe ontwikkelingen niet meer mogelijk of vormt het ontbreken van kennis van deze verouderde systemen een steeds groter bedrijfsrisico? Of ben je door de grote hoeveelheden Excel formulieren het overzicht kwijt? Dan is het tijd om de overstap te maken naar op maat gemaakte bedrijfssoftware waarmee alle data altijd op een plek, transparant, up-to-date en inzichtelijk is.

 

Wat houdt legacy software in?

In diverse sectoren zien we legacy software terug. Verouderde en inmiddels achterhaalde technologie die een snelle vooruitgang in de weg staat. Zo voldoen de functionaliteiten niet meer aan de uitdagingen van deze tijd. De hedendaagse maatschappij en steeds mondiger wordende klant vraagt om organisaties die snel kunnen inspelen op de klantvraag. Dan zijn flexibele bedrijfsprocessen en automatisering die meegroeit op het moment dat de markt en de organisatie erom vraagt cruciaal. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

Waarom verouderde legacy software vervangen?

Klaar voor de toekomst

Verouderde systemen staan een snelle vooruitgang in de weg. Met software waarbij alles op een plek, up-to-date, transparant en inzichtelijk is, zorg je ervoor  dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

Productiviteit

Je werk uitvoeren op basis van de meest recente informatie, is een belangrijke voorwaarde om je taken efficiënt uit te voeren. Legacy systemen moeten hierbij niet in de weg komen te staan.

Inspelen op marktwerking

Een veranderende markt vraagt om flexibele en transparante processen. Anticiperen op verandering voordat de concurrentie dat doet.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Automatisering die meegroeit

Flexibele bedrijfsprocessen en automatisering die meegroeit op het moment dat de markt en de organisatie erom vraagt, is cruciaal. De legacy systemen die aan de basis hebben gestaan van de successen van de organisatie vormen dan ook een grote uitdaging. Noodzakelijke aanpassingen aan legacy systemen kenmerken zich immers door hoge kosten. Maar ook het kennismanagement en onderhoud op deze vaak oudere systemen vormt een toenemend risico. Een goed moment dus om na te denken over een volgende stap.

Met low-code oplossingen legacy software vervangen

Met onze Low-Code oplossingen op basis van het FileMaker platform vertalen we oude legacy functionaliteit naar moderne workflow, bieden we je inzicht in de meest recente data en heb je met ons moderne dashboard overzicht over de volledige operatie. Op maat gemaakte functionaliteit die passen bij een moderne bedrijfsvoering. Met onze softwareoplossingen en aanpak is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Softwareoplossingen van 4PROCES

Dus staan jouw legacy systemen een volgende stap naar een succesvolle operatie in de weg? Dan maken we graag die afspraak waarin we diverse scenario’s van moderne Low-Code ontwikkeling kunnen toelichten. Mail voor vragen of het plannen van een afspraak naar info@4proces.nl of bel ons op 0252- 794001. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, kijk dan gerust eens bij onze klantcases.

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Doorontwikkelen
met een passende
applicatie

We deden het voor
Stokvis Group

CRM-applicatie die
naadloos aansluit

We deden het voor
Makelaarsvereniging Amsterdam

Meer weten over Legacy en de opties binnen Low-Code?

Low-Code biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor het mogelijk is 
unieke bedrijfsproblemen op te lossen. We vertellen je graag meer!

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →