Koppelingen met externe systemen en databestanden

Onze bedrijfsapplicatie op maat biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Denk hierbij aan CMS-systemen, boekhoudprogramma’s en bestuurssystemen. 

Integraties

Onze applicatie werkt samen met de software die je nu gebruikt

Onze bedrijfsapplicatie op maat biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Zo heb je alle data transparant, up-to-date en inzichtelijk vanuit één applicatie.

 

De koppeling met externe systemen

Binnen iedere organisatie herkennen we diverse bedrijfsprocessen die aangestuurd worden door data. Het managen van je organisatie op basis van de meest recente data bepaald grotendeels het succes van jouw bedrijf.

We zien bij veel organisaties een toenemend aantal systemen die aan de basis staan van een volledige datastroom. Het is daarbij opvallend om te zien dat voor het realiseren van deze volledige datastroom de handmatige acties de overhand hebben. Het handmatig overnemen van data is niet alleen tijdrovend, maar zeker ook foutgevoelig waardoor het risico van incorrecte informatie altijd op de loer ligt. Bij 4PROCES kunnen we helpen bij het integreren van uw data waardoor u altijd de beschikking heeft over de meest recente data.

Data vanuit de bron altijd beschikbaar

Door de jaren heen hebben we kennisgemaakt met een grote diversiteit aan databronnen. Vanuit onze visie dat je data moet laten bij de bron hebben we de focus gelegd op het ontsluiten van deze data via moderne API-functionaliteit. Een win-win vanuit het beheren van de data op één plek (bron) en het altijd beschikbaar hebben van de meest recente data. Je bedrijfsprocessen kunnen managen op basis van de meest recente data is immers bepalend voor het succes van je bedrijf.

Waarom de koppeling met API-functionaliteit?

Overzicht

Met onze moderne API-functionaliteit en verregaande integratie kennis heeft u altijd inzicht in de meeste recente informatie.

Tijdsbesparing

Met zo min mogelijk handelingen je klanten en relaties van de juiste informatie voorzien.

Realistisch situatie

Op basis van de meest recente data je bedrijfsprocessen tijdig kunnen managen, sturen en corrigeren waar nodig. Dat is ondernemen zoals de ondernemer dat wenst.

Ultieme klantbeleving

Je klanten informeren op basis van de meest recente informatie vanuit de operationele processen. Afspraak is Afspraak is een waardevol statement bij iedere klantbeleving.

Inzicht in de meest recente data

De Application Programming Interface, ook wel API genoemd, is de software die ervoor zorgt dat data direct en automatisch kan worden verzameld uit externe databronnen. Door onze kennis van het integreren van data binnen bedrijfsprocessen te combineren met de moderne API-functionaliteit binnen FileMaker heb jij als ondernemer inzicht in de meest recente informatie en automatisch inzicht in de kwaliteit van je bedrijfsproces. Ondernemen op basis van realistische en waardevolle informatie is toch iets dat iedere ondernemer wil!

Worstel jij ook met diverse databronnen, is voor het verkrijgen van realistische data veel handwerk nodig en dreig je achter de laatste data feiten aan te lopen. We laten als 4PROCES graag zien dat het anders kan. Kijk gerust eens bij de klantcasussen van ondernemers die je voorgingen.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

Onze applicatie koppelen met de software die je nu gebruikt?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →