Een ERP-systeem op maat

In de tien jaar dat 4PROCES actief is, hebben we met het FileMaker-platform al diverse ERP-oplossingen gerealiseerd voor onze klanten. Deze ERP-oplossingen zijn in de basis hetzelfde, maar zijn afgestemd op de unieke processen van elk individueel bedrijf. Maar wat betekent ERP eigenlijk en wat doet een ERP-systeem voor jouw organisatie?

code 3

Wat is een ERP-systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een goed werkende ERP-oplossing vormt het hart van de organisatie. Het biedt een geïntegreerde oplossing met één centrale database, waardoor real-time informatie beschikbaar is voor alle afdelingen die een rol spelen in het bedrijfsproces. Dit varieert van financiën en inkoop tot planning, verkoop, magazijn en HR.

Een ERP-oplossing als hart van de organisatie

Een ERP-oplossing vormt daarmee de solide basis van een organisatie als het gaat om efficiëntie, consistentie en samenwerking. De ERP-oplossingen van 4PROCES verbeteren niet alleen de besluitvorming door het bieden van real-time informatie, maar automatiseren ook tijdrovende en vaak vervelende routinetaken, wat de kans op fouten vermindert. Door bedrijfsprocessen en bedrijfsmiddelen effectiever te beheren, zullen de operationele kosten dalen en zal de concurrentiepositie verbeteren.

Integraties

Één centrale database met het juiste ERP-systeem

Onze bedrijfsapplicatie biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Het biedt een geïntegreerde oplossing met één centrale database, waardoor real-time informatie beschikbaar is voor alle afdelingen die een rol spelen in het bedrijfsproces.

Een ERP-oplossing op maat

Daarnaast bieden onze ERP-oplossingen maatwerkfunctionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en processen van jouw organisatie. Dit betekent dat je geen genoegen hoeft te nemen met een standaardoplossing die niet volledig aansluit bij je werkwijze. Integendeel, bij 4PROCES geloven we in het creëren van oplossingen die naadloos integreren met de bestaande structuur en workflows van je bedrijf, zodat je maximale waarde uit je investering haalt.

De schaalbaarheid van een ERP-systeem

Een ander belangrijk aspect van onze ERP-oplossingen is de schaalbaarheid. Of je bedrijf nu klein begint en snel groeit, of al een gevestigde naam is die nog verder wil uitbreiden, onze oplossingen kunnen meegroeien met je behoeften. Dit zorgt ervoor dat je niet telkens op zoek hoeft te gaan naar nieuwe systemen als je organisatie groeit en verandert.

wanted

ERP-systeem van 4PROCES

Bij 4PROCES hechten we ook veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen. We begrijpen dat een ERP-systeem pas echt effectief is als het eenvoudig en intuïtief te gebruiken is voor alle medewerkers. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerpen van interfaces die logisch en gebruiksvriendelijk zijn, zodat de implementatie soepel verloopt en binnen de organisatie snel en efficiënt is.

Met de ERP-oplossingen van 4PROCES haal je niet alleen een krachtig hulpmiddel in huis dat je helpt bij het beheren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen, maar ook een betrouwbare partner. Zo zorgen we samen voor een efficiëntere, effectievere en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware van FileMaker Pro. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

De kracht van maatwerk ERP-oplossingen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

ERP-systemen voor elke branche

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe een ERP-oplossing in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →