Onze aanpak

Onze pragmatische mens- en proces-gedreven aanpak staat garant voor optimaal resultaat. Een softwareapplicatie die naadloos aansluit op jouw bedrijfsproces!

Betrokken

Binnen 4PROCES staat betrokkenheid centraal. Met onze kennis van moderne softwareoplossingen en jouw kennis van de business, vormen we een gouden combinatie. Dat doen we bij voorkeur op locatie bij de klant of op ons gezellige kantoor in Hillegom. De keuze is aan jou!

Samen

We zijn van ieder zijn vak. We combineren graag jullie kennis van de business en bestaande bedrijfsprocessen met onze aanpak en kennis van moderne technologie en softwareontwikkeling. Het optimale win-win model voor een succesvol eindresultaat.

Integer

Integriteit zit in ons DNA. Vandaar dat we veel aandacht schenken aan het veilig, bewust en gedisciplineerd omgaan met jullie data. We hanteren hoge normen en doen daarin dus geen concessies. Dit alles op basis van de ISO27001 normering.

Toegankelijk

Onze pragmatische (Agile) aanpak vraagt om heldere communicatie en korte lijnen tussen de klant en het projectteam. Alleen dan kunnen we snel schakelen en kunnen we garant staan voor een efficiënte aanpak.  Zowel voor, tijdens als na afloop van onze projecten zijn we optimaal bereikbaar.

Onze aanpak en oplossingen dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering, tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers

4PROCES ontwikkelt maatwerk bedrijfssoftware, en daar zijn we trots op. Met onze oplossingen ondersteunen we de digitalisering van jullie bedrijfsprocessen. Dit alles met maar één doel: een efficiënte bedrijfsvoering, tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers. Met onze pragmatische (Agile) aanpak werken we in korte sprints, stap voor stap naar het gewenste eindresultaat. Met jullie kennis van de business en onze kennis van moderne technologie vormen we een gouden combinatie. Op basis van een verdiepingsslag, veel luisteren en vragen stellen, zorgen onze consultants en ontwikkelaars voor het optimale resultaat.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Hoe gaan we te werk?

Het proces doorgronden

De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Workshop

Door alle betrokkenen mee te nemen, krijgen we inzicht in de problematiek. Tijdens de workshop tekenen we de processen uit en zoeken we samen naar verbeterpunten. Deze blauwdruk vormt de basis voor de volgende fase: De Realisatie.

Realisatie

Op basis van de Blauwdruk produceren we een Backlog list waarmee we onze tweewekelijkse sprints plannen. Onze developers starten vervolgens met de realisatie, dit doen we bij voorkeur op locatie. Ervaring leert dat de korte lijntjes ook de communicatie stimuleert.

Testen

Testen is van essentieel belang en vormt een belangrijke pijler binnen ons ontwikkelproces. Niet even tussen neus en lippen door, maar gestructureerd op basis van een testplan.

Oplevering van de applicatie

De kurken knallen en de taart kan worden aangesneden. De oplossing is klaar voor operationeel gebruik.

Support

Gaat er onverhoopt toch iets mis of is er een technische vraag? Dan staan we altijd voor jullie klaar. Onze service collega’s zijn altijd bereikbaar en wij helpen direct waar nodig.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 

  • Continue verbetering: Elke dag zetten we ons in om het beste uit onszelf te halen, door de laatste technologische ontwikkelingen te volgen en onze medewerkers voortdurend te trainen.
  • Ondersteuning op maat: Als je merkt dat IT-belemmeringen de groei van je bedrijf in de weg staan, of als je te veel tijd en energie besteedt aan onproductieve taken, staan we klaar om te helpen. We bieden oplossingen die je bedrijf echt vooruit helpen.
  • Persoonlijke benadering: Het begint allemaal met een kop koffie en een goed gesprek. We nemen de tijd om je uitdagingen te begrijpen en te ontdekken hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten en we kijken uit naar de mogelijkheid om dat ook voor jou te doen.

Wat kunnen wij doen voor jullie klanten?


  • Klantgerichtheid: Hoewel we trots zijn op onze expertise, laten we graag onze klanten voor ons spreken. Zij zijn onze beste ambassadeurs.
  • Voortdurende dialoog: We blijven voortdurend in gesprek met onze klanten over de uitdagingen die zij tegenkomen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig afgestemde oplossingen te bieden.
  • Digitale transformatie: We zien dat veel bedrijven worstelen met het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Als je relaties hebt die baat zouden kunnen hebben bij de luxe van de oplossingen van 4PROCES, willen we graag met ze in gesprek gaan.

We zijn altijd op zoek naar manieren om bedrijven te helpen hun processen te verbeteren en we waarderen elke kans om dat te doen. Laat het ons weten als we kunnen helpen!

Partners waar we trots op zijn