Ontwikkeling van maatwerk software: de softwareoplossing voor jouw bedrijf

Bij 4PROCES ontwikkelen we bedrijfssoftware volledig op maat. Binnen diverse branches automatiseren we tijdsintensieve, risicovolle en handmatige handelingen en kijken we binnen welke processen digitalisering mogelijk is.

Maatwerk oplossingen voor diverse branches

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Maatwerk bedrijfssoftware met Low-Code

Onze bedrijfssoftware ontwikkelen we door gebruik te maken van Low-Code software development. Low-Code biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor het mogelijk is unieke bedrijfsproblemen op te lossen. Daarbij kan in Low-Code snel en efficiënt gewerkt worden, waardoor de maatwerk bedrijfssoftware betaalbaar blijft.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?

Inspelen op unieke behoeften

Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen.

Tijdsbesparing

Handmatige taken worden geautomatiseerd wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert.

Meten is weten

Heldere informatievoorziening naar klanten en medewerkers. Ondernemen op basis van cijfers en feiten in plaats van onderbuikgevoel.

Tevreden werknemers

Doordat handmatige, vaak saaie handelingen worden gedigitaliseerd, hebben medewerkers meer tijd zich actief bezig te houden met de strategische doelen.

De opkomst van maatwerk software

De tijden dat er vaak over “of the shelf software” werd gesproken, liggen nog niet zo ver achter ons. Minder kostbaar, snel te implementeren en eenvoudig in gebruik waren aansprekende thema’s die voor veel bedrijven tot een aankoop van de software hebben geleid. Maar wat als die “goedkope” software niet doet wat je bedrijfsprocessen verlangen, de noodzakelijke aanpassingen opeens kostbaar blijken te zijn en de implementatie toch net wat langer duurt? Dan wordt goedkoop ineens duurkoop en dat is iets waar je als organisatie niet op zit te wachten…

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Software op maat laten ontwikkelen

Met dit gegeven is 4PROCES in 2013 aan de slag gegaan met de wetenschap dat ieder bedrijf uniek is met unieke bedrijfsprocessen die ervoor zorgen dat de klant die unieke klantbeleving ervaart. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben we met onze Low-Code maatwerk oplossingen op basis van het FileMaker platform en onze Agile aanpak diverse bedrijven kunnen ondersteunen bij hun automatisering.

Persoonlijke aanpak

Een aanpak waarin we aan de hand van workshops, tekensessies in kleine stappen de bedrijfsprocessen toetsen en waar nodig aanpassen om tijdig in te spelen op de veranderende marktvraag. Met aandacht voor de werkvloer, de stip op de horizon maar net zo belangrijk de reis naar een succesvol eindresultaat in de vorm van een werkende bedrijfsapplicatie die klaar is voor de toekomst.

Software op maat van 4PROCES

Wil je meer weten over onze maatwerk oplossingen en Agile aanpak en sta je open voor een afspraak? Laat het ons weten via mail Info@4proces.nl of telefonisch via 0252- 794001 dan praten we jullie graag bij op jullie kantoor.

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
door één portaal

We deden het voor
Qlip

Van stapels
dossiers naar
één dashboard

We deden het voor
Swart Amsterdam

Meer weten van maatwerk software?

Maatwerk software biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor het
mogelijk is unieke bedrijfsproblemen op te lossen. We vertellen je graag meer!

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →