Digitaliseer unieke bedrijfsprocessen met FileMaker

Met ons FileMaker platform maak je bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorg je ervoor dat informatie altijd up-to-date is.

FileMaker als volgende digitale stap

Heb je genoeg van al die Excellijsten en ben je klaar voor een volgende digitale stap? Dan heeft 4PROCES de oplossing. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

FileMaker in het kort

Bij 4PROCES gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen voor bedrijven binnen diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrisector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Ons FileMaker platform zorgt ervoor dat de informatie altijd up-to-date is en maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie.

Wat zijn de voordelen van FileMaker?

Productiviteit

Met ons FileMaker platform automatiseer je handmatige taken, digitaliseer je offline processen en verbeter je de efficiëntie en productiviteit in je gehele organisatie. Zo richt je je resources op strategische doelen.

Tijdsbesparing

Het FileMaker platform zorgt voor korte ontwikkelcycli en sneller resultaat. Ga direct aan de slag en profiteer van een enorm verbeterde ontwikkelingscyclus plus een toename in je ontwikkelingsmogelijkheden.

Toekomstbestendig

Meer dan de helft van de grote bedrijven implementeert Low-Code applicatieplatformen, waaronder FileMaker, als onderdeel van hun digitale basisstrategie volgens onderzoeksbureau Gartner.

Integratiemogelijkheden

FileMaker heeft uitstekende integratiemogelijkheden met bekende platformen als Oracle, Microsoft, Exact en SQL.

Het FileMaker platform

Het FileMaker platform kent inmiddels wereldwijd meer dan een miljoen gebruikers die met het platform werken. Ook het netwerk van 30.000 actieve specialisten en 140 partners geven aan dat we binnen 4PROCES hebben gekozen voor de juiste technologie.

In de afgelopen jaren is FileMaker in een ongekend tempo doorontwikkeld. Daarbij is het platform onder andere compatibel gemaakt met technologieën zoals JavaScript en JSON. Met de nieuwste versie van FileMaker verbeteren we de prestaties van bestaande apps op maat, vergroten we de schaalbaarheid met meer hosting capaciteit voor gebruikers en beschermen we uw gegevens met vernieuwde beveiligingsprotocollen.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Klaar voor de toekomst met FileMaker

Met het binnen FileMaker, wereldwijd toonaangevende Werkplek Innovatie Platform ontwikkelen we applicaties die je organisatie echt vooruit helpen. Door tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige processen te automatiseren en te digitaliseren is ook je organisatie klaar voor de toekomst.

FileMaker en 4PROCES

Bij 4PROCES ontwikkelen we FileMaker platforms voor bedrijven binnen diverse branches. De software is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig op maat. Bovendien maakt het niet uit of je op Apple (Macintosh), Windows of in beide platformen tegelijk werkt. Zelfs voor de Ipad en Iphone zijn er volop mogelijkheden.

De overstap naar de maatwerk bedrijfssoftware van 4PROCES hoeft geen kostbare transitie te zijn. Dit hebben wij onder andere bewezen met de implementaties van FileMaker bij eerdere relaties. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het automatiseren en digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Neem dan gerust contact met ons op.

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

De mogelijkheden van FileMaker bespreken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →