Breng voorraadbeheer in kaart met bedrijfssoftware op maat

Voorraden inzichtelijk en overzichtelijk in kaart brengen? Onze maatwerk bedrijfssoftware biedt de oplossing voor logistieke en andere bedrijfsprocessen!

Voorraadbeheer software

Om inzicht te hebben in je logistieke kosten, is accuraat voorraadbeheer en een efficiënt logistiek proces een belangrijke voorwaarde. Inzicht in aantallen, doorlooptijden van voorraden, korte logistieke lijnen en een efficiënte routing zijn bepalend voor een succesvol logistiek proces. Een gebruiksvriendelijk voorraadbeheersysteem dat aansluit op de processen binnen jouw organisatie helpt je hierbij.

Voorraadbeheer binnen de bedrijfssoftware van 4PROCES

4PROCES ontwikkelt schaalbare bedrijfssoftware waarmee alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie transparant en inzichtelijk worden gemaakt. Zo is informatie altijd up-to-date en op één plek vindbaar. Binnen onze bedrijfssoftware is ook voorraadbeheer voor veel klanten een essentieel onderdeel. Met ons voorraadbeheersysteem worden voorraden op een slimme manier gekoppeld aan locaties en aansluitend gelinkt aan de meest efficiënte routing door het magazijn.

 

Wat zijn de voordelen van een custom applicatie voor voorraadbeheer?

Grafische weergave

Met de grafische weergave van de producten hebben de medewerkers direct inzicht om welke goederen het gaat.

Real-Time overzicht

Real time overzicht, ieder moment van de dag en dus nooit meer misgrijpen. De optimale informatievoorziening voor de medewerker en de unieke klantenbeleving.

Minimale handelingen

Met maximaal overzicht. Efficiënte logistieke transacties, overzichtelijk en volledig digitaal. Duurzamer kunnen we het niet maken. Efficiency zoals het hoort.

Eenvoudige interface

Gebruiksvriendelijke schermen, afgestemd op de wensen van jouw medewerkers en aangepast naar jouw organisatie.

Voorraadbeheer applicatie

Op basis van het Low-Code Filemaker platform ontwikkelen we bij 4PROCES een applicatie waarmee onder meer je voorraden worden gekoppeld aan het volledige logistieke proces binnen jouw bedrijf. Processen zijn op deze manier altijd up-to-date, inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie. Ook heftruckchauffeurs, order pickers en magazijnmedewerkers kunnen via de app gemakkelijk gebruik maken van het voorraadbeheersysteem. Zo hebben zij met één simpele handbeweging inzicht in de locatie. Bij uitgifte worden de voorraden gelijk bijgewerkt in het voorraadsysteem, waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van je voorraden en magazijn.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Naast voorraadbeheer ook andere bedrijfsprocessen digitaliseren?

Bij 4PROCES ontwikkelen we bedrijfssoftware om tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen te digitaliseren. Daarnaast kijken we waar automatisering mogelijk is om kostbare tijd te besparen en onnodige fouten te voorkomen. Een voorraadbeheersysteem dat volledig aanpasbaar is op de logistieke processen binnen jouw organisatie, is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast zijn er binnen onze maatwerk software ook oplossingen mogelijk voor andere bedrijfsprocessen. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan planning, administratie, transport en inkoop. Doordat onze bedrijfssoftware volledig op maat wordt ontwikkeld, is het mogelijk op iedere organisatie en ieder proces in te spelen.

Voorraadbeheer software van 4PROCES

Ben je benieuwd hoe 4PROCES jouw bedrijf kan helpen voorraadbeheer te digitaliseren en daarnaast andere administratieve of logistieke processen in kaart te brengen? Wij ontwikkelen FileMaker bedrijfssoftware voor bedrijven binnen diverse branches. De software is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig op maat.

Dus is het serviceniveau van jouw logistieke proces toe aan een volgende stap? Kijk dan gerust eens bij onze klantcases of neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden en onze aanpak!

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van

Excellijsten

door één portaal

We deden het voor Qlip

CRM-applicatie die
naadloos aansluit

We deden het voor
Makelaarsvereniging Amsterdam

Bedrijfssoftware voor diverse processen

Ben je benieuwd hoe 4PROCES jouw bedrijf kan helpen voorraadbeheer te digitaliseren en daarnaast andere administratieve of logistieke processen in kaart te brengen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →