Jouw applicatie online beheren met FileMaker WebDirect

Ontdek FileMaker WebDirect: maak je FileMaker-oplossingen eenvoudig online beschikbaar in webbrowsers voor soepele samenwerking binnen je bedrijf.

code

Wat is FileMaker WebDirect?

FileMaker WebDirect, onderdeel van Claris International’s FileMaker-platform, is een handige manier om je databases en bedrijfsprocessen online te beheren en te delen. Vooral voor bedrijven die verspreid werken, is FileMaker WebDirect een geweldige oplossing om alles soepel te laten verlopen. Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop. Met FileMaker WebDirect kunnen zowel medewerkers als partners (zoals toeleveranciers) via een webbrowser toegang krijgen tot de FileMaker-apps binnen jouw organisatie. Zo verbeter je niet alleen de samenwerking binnen je team en met partners, maar werk je ook aan je bereikbaarheid.

De Kracht en Flexibiliteit van FileMaker WebDirect

FileMaker WebDirect biedt naast sterke beveiligingsfuncties ook veel flexibiliteit voor developers. Met bestaande lay-outs kunnen zij snel inspelen op de specifieke behoeften van klanten en visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke interfaces maken die perfect passen bij bestaande bedrijfsprocessen.

Een groot pluspunt is de intuïtieve ontwerpomgeving. Hierdoor kunnen developers snel aan de slag zonder ingewikkelde codering. Voor meer geavanceerde toepassingen biedt FileMaker WebDirect ook ruimte voor maatwerk met behulp van Javascript, HTML en CSS.

Wil je je databases online beheren en profiteren van een webgebaseerde databaseomgeving? We vertellen je graag meer over onze ervaringen en oplossingen.

Integraties

De koppeling tussen FileMaker WebDirect en de software die je nu gebruikt

Onze bedrijfsapplicatie biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Zo heb je alle data transparant, up-to-date en inzichtelijk vanuit één applicatie.

 

FileMaker 1

Boost je bedrijfsprocessen met FileMaker WebDirect

Bij 4PROCES hebben we, dankzij onze kennis en ervaring met verschillende IT-vraagstukken en branches, een aantal oplossingen ontwikkeld die focussen op efficiëntie.

Onze Exact Module maakt het eenvoudiger om financiële gegevens uit te wisselen. De Logistieke Module van 4PROCES geeft je een volledig overzicht van je voorraden en inzicht in de doorlooptijden van goederen. Bovendien helpt het je magazijn optimaal in te richten, zodat orderpickers snel en efficiënt kunnen werken. De Planning Module zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de capaciteit op de werkvloer en helpt bij de administratieve afwikkeling van uren en materialen. Ons Digitale Samenwerking Platform (DSP) ondersteunt installatiebedrijven en aannemers met gestandaardiseerde informatie-uitwisseling richting nutsbedrijven bij opdrachten.

Kortom, onze oplossingen zijn er waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn. Zo kunnen we ook jouw organisatie duurzaam ondersteunen bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Wat zijn de voordelen van FileMaker WebDirect?

wall clock

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel een app op maat implementeren voor iedereen met een compatibele webbrowser, zonder dat je webpagina-tools of andere technologieën hoeft te gebruiken.

interaction

Gegevens beschikbaar

Gegevens beschikbaar vanuit de nieuwste browsers.

interaction

Importeren en exporteren

Uitgebreide mogelijkheden voor het importeren en exporteren van records en containergegevens.

Nieuwste web technologieën

Dankzij de nieuwste web technologieën in FileMaker WebDirect kunnen je met maatwerkapps bijna alles doen wat FileMaker Pro kan, maar dan binnen de mogelijkheden van moderne webbrowsers.

Wanneer FileMaker WebDirect toepassen in jouw organisatie?

Als je FileMaker-apps op maat wilt implementeren die vooral bedoeld zijn voor webbrowsers, is dit de ideale oplossing voor jou. Het stelt je in staat om gespecificeerde lay-outs toe te passen met gerichte informatie voor (externe) gebruikers. Daarnaast kun je een bestaande (maatwerk) app eenvoudig uitbreiden voor internetgebruikers, wat handig is voor decentraal gebruik.
Decentraal werken vereist veilige toegang tot de meest recente informatie, en met deze software-oplossing van 4PROCES kun je dat realiseren. Je kunt klanten toegang geven tot jouw actuele voorraad en hen informeren over de voortgang van projecten. Daarnaast kun je eenvoudig bestanden delen met medewerkers en freelancers en urenregistratie mogelijk maken. 

FileMaker WebDirect Tech talk

Met FileMaker WebDirect maken we jouw bestaande FileMaker-oplossingen toegankelijk in de nieuwste webbrowsers. Vooral als gebruikers geen FileMaker Pro-licentie hebben, zoals freelancers, is dit dé oplossing. En ook voor het delen van informatie met klanten zonder licentie is FileMaker WebDirect perfect. Daarnaast biedt FileMaker WebDirect de ultieme gebruikerservaring, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Dankzij HTML5 zijn jouw bestanden met een simpele handeling direct beschikbaar in de FileMaker database.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware van FileMaker Pro. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

FileMaker WebDirect inzetten binnen jouw bedrijf

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →