Bedrijfssoftware op maat met FileMaker Pro

Razendsnel software ontwikkelen op basis van de laatste technologische eisen als het gaat om veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

code 2

Wat is FileMaker Pro?

Dit welbekende softwareprogramma is onderdeel van het Apple Platform. FileMaker Pro biedt onze ontwikkelaars een snelle en efficiënte manier van ontwikkelen bij het realiseren van bedrijfssoftware. Goed nieuws voor 4PROCES, maar ook voor onze klanten want zo ontwikkelen wij iedere gewenste software-oplossing voor ieder bedrijf. Van CRM en relatiebeheer tot voorraadbeheer en logistiek management. We creëren gebruiksvriendelijke maar vooral veilige bedrijfssoftware op ieder platform en voor ieder device: Windows en Mac, iPhone & iPad. “You name it, we make it without any restriction” 

Datamigratie met FileMaker Pro

We zien het steeds vaker, een bedrijf met een diversiteit aan software applicaties. En met deze diversiteit ligt versplintering van data op de loer, met als risico dat informatie niet up-to-date is. Met onze FileMaker Pro- Datamigratie zorgen we ervoor dat je altijd over de meest recente data beschikt. Wat 4PROCES betreft een belangrijke voorwaarde voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Integraties

Datamigratie tussen FileMaker Pro en de software die je nu gebruikt

Onze bedrijfsapplicatie biedt de mogelijkheid om diverse software te integreren. Zo heb je alle data transparant, up-to-date en inzichtelijk vanuit één applicatie.

 

Data vanuit de bron altijd beschikbaar

Bij 4PROCES weten we dat ieder bedrijf uniek is. Geen enkel bedrijfsproces is namelijk hetzelfde. We zien echter dat veel organisaties nog steeds handmatig data overnemen, wat tijdrovend en foutgevoelig is. Met API’s, ook wel Application Programming Interface genoemd, is het mogelijk om data direct en automatisch te kunnen verzamelen uit externe databronnen. FileMaker Pro Datamigratie biedt voor jouw bedrijf de professionalisering waardoor jij over de meest recente informatie beschikt.

Wat zijn de voordelen van FileMaker Pro?

Productiviteit

Automatiseer handmatige taken, digitaliseer je offline processen en verbeter de efficiëntie en productiviteit van je gehele organisatie. Zo richt je je resources op strategische doelen.

Tijdsbesparing

Door een korte ontwikkelcycli van het FileMaker platform ontwikkelen we bij 4PROCES sneller naar het gewenste resultaat. Ga direct aan de slag en profiteer van een verbeterde ontwikkelingscyclus plus een toename in je ontwikkelingsmogelijkheden.
process 1

Toekomstbestendigheid

Meer dan de helft van de grote bedrijven implementeert Low-Code applicatieplatformen, waaronder FileMaker, als onderdeel van hun digitale basisstrategie volgens onderzoeksbureau Gartner.

Integratiemogelijkheden

FileMaker heeft uitstekende integratiemogelijkheden met bekende platformen als Oracle, Microsoft, Exact en SQL.

FileMaker Pro voor jouw bedrijf

FileMaker Pro is een krachtige en flexibele software-oplossing die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Met de ondersteuning van 4PROCES, dé gespecialiseerde Claris-partner in FileMaker-oplossingen, kunnen we dit platform optimaal benutten om jullie bedrijfsprocessen te versnellen, vereenvoudigen en te verbeteren.
Kortom, met de combinatie van FileMaker Pro en de expertise van 4PROCES zijn we in staat om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en jouw groeidoelstellingen te realiseren.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware van FileMaker Pro. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

FileMaker Pro inzetten voor digitalisering binnen jouw bedrijf

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →