OVER 4PROCES

Als 4PROCES zijn we sinds 2013 actief met het realiseren van bedrijfssoftware op basis van het Low-Code FileMaker platform en bouwen we Web-Development applicaties voor diverse branches.

collegas

Ons team

Met een team van 23 gespecialiseerde en gecertificeerde FileMaker specialisten, Webdevelopers en Project Managers, zijn we de one-stop-shop leverancier voor het automatiseren en digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Van design tot realisatie en van beheer tot hosting ben je bij ons aan het juiste adres. Alles onder één dak, directe communicatie en vanuit ons kantoor in Hillegom staan we altijd voor u klaar.

Missie

Het ontwikkelen van bedrijfssoftware-oplossingen waarmee we onze klanten ondersteunen bij het realiseren van het optimale bedrijfsresultaat.

Ambitie

We willen de beste zijn in wat we doen. Zowel op het gebied van het Low-Code FileMaker platform als op het gebied van Web-Development. We geloven daarbij in onze 3-V-formule: Vereenvoudigen. Verbeteren. Versnellen. Met een tevreden klant als eindresultaat.

Kernactiviteiten

Het ontwikkelen van bedrijfssoftware op basis van het Low-Code FileMaker platform vormt de kernactiviteit van 4PROCES. Daarnaast ontwikkelt het Web-Developmentteam web-gerelateerde aanvullingen op het bestaande Low-Code FileMaker platform (portals of Apps).

Diensten

4PROCES biedt de volgende diensten aan:

  • Projectmatig ontwikkelen van bedrijfssoftware-oplossingen op basis van het Low-Code FileMaker platform en Web-Development software.
  • Verzorgen van Support en Onderhoud op deze software-oplossingen.
  • Verzorgen van de hosting van onze oplossingen.
  • Detacheren van IT-professionals voor FileMaker en Web-Development software ontwikkeling op basis van het DevOps model.

Partners waar we trots op zijn

Wie zijn wij

4PROCES is een software-ontwikkelbedrijf, gevestigd in Hillegom en sinds 2013 actief met het ontwikkelen van bedrijfssoftware op basis van het Low-Code FileMaker platform en Web-Development. Met onze pragmatische en mens gedreven (Agile) aanpak behoren we tot een van de toonaangevende FileMaker-specialisten in Europa.

Daarbij richten we ons primair op de BeNeLux en zijn we actief binnen het MKB, Onderwijs, Overheid, Semi-Overheid en voor Internationale bedrijven. Aanleiding voor deze bedrijven en hun keuze voor 4PROCES is het gebruik van grote hoeveelheden Excel-sheets, het ontbreken van overzicht (data) en veel handmatige administratieve taken.

Daarnaast ondersteunt 4PROCES bedrijven die al actief zijn met het Low-Code Filemaker platform en problemen ondervinden met de continuïteit op het gebied van resources, kennis en innovatie.

 

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor: