De kracht van AI

In het huidige technologisch tijdperk is de opdracht voor veel bedrijven, ongeacht het type business; het moet slimmer, sneller en efficiënter. Met de intrede van AI wordt steeds vaker invulling gegeven aan die opdracht. Maar waar staat AI nu eigenlijk voor en wat kan AI betekenen voor jouw bedrijf?

Artificial Intelligence

Bij 4PROCES hebben we het vraagstuk omtrent kunstmatige intelligentie (AI) stevig aangepakt, en inmiddels hebben we deze innovatieve technologie geïntegreerd bij tal van onze klanten. AI, oftewel Artificial Intelligence, vertegenwoordigt een revolutie in de manier waarop we data benutten en beslissingen nemen. Het draait allemaal om het vermogen van machines om data te analyseren en te interpreteren op een manier die sneller en efficiënter is dan menselijk mogelijk is.

Door de jaren heen is AI stilletjes, maar zeker een groot onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Van gepersonaliseerde aanbevelingen op streamingdiensten tot geavanceerde algoritmes die helpen bij medische diagnoses, de impact van AI is niet te missen tegenwoordig. Het vermogen van AI om patronen te herkennen, voorspellingen te doen en zelfs menselijk gedrag te begrijpen, heeft het landschap van diverse sectoren veranderd, van gezondheidszorg en financiën tot marketing en productie.

Inzet van AI

We hebben deze mogelijkheden omarmd en gebruiken we AI om onze klanten te helpen hun processen te optimaliseren, efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen op basis van data. Of het nu gaat om het voorspellen van vraagpatronen, het optimaliseren van supply chain processen of het verbeteren van klantenservice, AI biedt een rijk aantal mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren.

Echter, met deze krachtige technologie komen ook uitdagingen en verantwoordelijkheden. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat AI-systemen ethisch worden ontwikkeld en toegepast, om te voorkomen dat ze bijvoorbeeld bijdragen aan vooroordelen of privacy kwesties. Bij 4PROCES nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat AI op een verantwoorde en ethische manier wordt ingezet.

Kortom, AI vertegenwoordigt een opwindende nieuwe fase in de evolutie van technologie en bij 4PROCES zijn we er trots op om voorop te lopen in deze revolutie, waarbij we onze klanten helpen om de volledige potentie ervan te benutten voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het bereiken van hun doelen.

FileMaker en AI

Doordat we AI volledig geïntegreerd hebben aan het FileMaker platform kunnen we AI ook bij jouw bedrijf inzetten. AI kan ook voor jou als ondernemer veel betekenen. Denk aan repeterende werkzaamheden met een voorspelbaar resultaat. Doordat AI de data vanuit jouw proces sneller inzichtelijk maakt en analyseert kunnen beslissingen sneller worden genomen, fouten worden voorkomen, neemt de werkdruk voor medewerkers af en neemt de efficiëntie toe.

Heel concreet doen we binnen 4PROCES aan image recognition door informatie in documenten automatisch uit te lezen, bijvoorbeeld factuurdata. De inkomende facturen worden in FileMaker verwerkt en hoeven dus niet meer handmatig verwerkt te worden. Alleen controle is voldoende.

Ook gebruiken we Large Language Models (LLM). Door gebruik te maken van LLM’s kunnen we teksten samenvatten en op een efficiënte manier verwoorden. Bijzonder handig bij het boeken van uren, weekrapportages en het schrijven van e-mails.
Bij juiste inzet kan AI de efficiëntie van de werknemer flink vergroten.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Artificial Intelligence bij 4PROCES

Wil je meer weten over wat Artificial Intelligence voor jouw bedrijf zo interessant kan maken en welke efficiency slag je ermee kan bereiken? Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak en praten we je bij zodat ook jouw bedrijf straks “technologisch” klaar is voor de toekomst.

4PROCES bouwt softwareapplicaties voor interne bedrijfsprocessen. Dit doen we op het wereldwijd toonaangevende FileMaker platform door middel van Low-Code.

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Vervangen van
Excellijsten
met FileMaker

We deden het voor
Elburg Smit

Flexibiliteit en
gebruikersgemak
in FileMaker

We deden het voor
Broekhof Hout B.V.

De mogelijkheden van AI en FileMaker bespreken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze
klantcases of neem contact met ons op.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →