“De persoonlijke aanpak en de betrokkenheid van 4PROCES sluiten volledig aan bij onze visie waardoor het digitaliseren van onze processen bijzonder prettig verloopt”.

 

– Peter Gasseling, Manager Workflow & Kwaliteit bij Elkburg-Smit B.V.

Het succesverhaal van:

Elburg-Smit B.V.

Elburg-Smit is een drukkerij in Sassenheim, het hart van de bollenstreek. Van hieruit is men al ruim 85 jaar gespecialiseerd in de productie van etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor botanische gewassen. De creatieve en persoonlijke aanpak staat centraal bij Elburg-Smit bij het ontzorgen van haar relaties in de ketensamenwerking.

De uitdaging

Op zoek naar de juiste oplossing

Bij het kopen van een bollenpakket, plantje of plantenverpakking denken we (vaak) niet na over het tot stand komen van die verpakking. Bij Elburg-Smit doen ze dat wel vandaar zij een wereldspeler zijn geworden op het gebied van verpakkingen en promotiemateriaal voor de botanische sector.

Bij de aansturing van het ultramoderne machinepark wordt gebruik gemaakt van diverse informatiestromen waarin het gebruik van Excel een centrale rol speelt. Om de kennis van deze informatiestromen te waarborgen voor de toekomst is gezocht naar een passende digitale oplossing.

 

Klaar voor de volgende stap

Met 4PROCES vonden we niet alleen een partner die ons probleem begreep maar ook een oplossing op basis van het Claris FileMaker platform, aldus Peter Gasseling, Manager Workflow en Kwaliteit. Inmiddels is het op Excel gebaseerde product Slimme Lijsten vertaald naar het Claris FileMaker platform, zijn de testen succesvol afgerond en staat men aan de vooravond van de operationele inzet.

“Een partner vinden die je problemen begrijpt en het vervolgens ook volledig waarmaakt was best een uitdaging. 4PROCES heeft inmiddels bewezen dat zij die betrouwbare partner is voor ons, niet alleen voor dit project maar ook voor de lange termijn.”

Peter Gasseling
– Manager Projecten, Workflow & Kwaliteit

Meegroeien met je bedrijfsprocessen

Veranderden je bedrijfsprocessen? Geen probleem. De applicatie groeit met je bedrijf mee.

Doorontwikkeling

Door de flexibiliteit van het Low-Code FileMaker platform kan een applicatie ieder moment uitgebreid of aangepast worden. Zo kunnen we nieuwe wensen en ideeën snel vertalen naar onze processen op het moment dat onze klanten daarom vragen.

Flexibiliteit

Verschillende handelingen verrichten zonder complicaties in de applicatie. Het Low-Code FileMaker platform maakt het mogelijk.

 

Auteur: Henk van Ewijk

 

Inzicht

Overzicht over de lopende acties is cruciaal voor een soepel lopende operatie. Door de Claris FileMaker applicatie en het dashboard hebben we real-time inzicht in de laatste status.

Ontdekken hoe we kunnen helpen?

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten en we kijken uit naar de mogelijkheid om dat ook voor jou te doen.