Bouw op maat gemaakte bedrijfsapplicaties snel en eenvoudig met Low-Code

Automatiseer handmatige taken, digitaliseer offline processen en verbeter de efficiëntie en productiviteit binnen je hele organisatie met passende Low-Code bedrijfssoftware op maat.

Low-Code development

Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.

Wat houdt Low-Code in?

Inmiddels is het gebruik van Low-Code (oplossingen) gemeengoed geworden. Maar waar staat Low-Code nu eigenlijk voor? In het kort is het een vorm van softwareontwikkeling die gericht is op het visueel ontwerpen van software oplossingen vanuit een grafische gebruikersomgeving. Dat wil zeggen dat je een applicatie niet meer per regel code hoeft te maken, maar met een intuïtieve kies-en-klik- of sleep-benadering. Hierdoor verloopt de ontwikkeling van een oplossing veel sneller en efficiënter.

Wat zijn de voordelen van Low-Code?

Tijdsbesparing

Korte ontwikkelcyclus en sneller resultaat. Ga direct aan de slag en profiteer van een enorm verbeterde ontwikkelingscyclus plus een toename in je ontwikkelingsmogelijkheden.

Toekomstbestendig

Meer dan de helft van de grote bedrijven implementeren Low-Code platformen als onderdeel van hun digitale basisstrategie volgens onderzoeksbureau Gartner.

Integratie

Low-Code biedt uitstekende integratiemogelijkheden met bekende platformen als Oracle, Microsoft en Exact.

Low-Code platform voor diverse processen

Ons FileMaker Low-Code ontwikkelingsplatform gebruiken we om op een visuele manier passende bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen voor diverse bedrijven. Het Low-Code platform geeft ons de mogelijkheid om op een veilige en snelle manier ieder uniek bedrijfsproces te automatiseren, ongeacht de complexiteit.

De kenmerken van het Low-Code platform

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen Low-Code development en de traditionele ontwikkeling van applicaties. Hieronder vind je de kenmerken van een Low-Code platform:

Visuele modellen

Het belangrijkste verschil tussen Low-Code en traditionele applicatieontwikkeling is de visuele vormgeving. Een app maken op ons Low-Code platform FileMaker lijkt meer op het maken van een flowchart dan op het schrijven van code in een programmeertaal. Ons Low-Code platform is eenvoudig, veilig en intuïtief voor alle gebruikers.

Directe implementatie

4PROCES ontwikkelt Low-Code applicaties die snel, veilig en eenvoudig zijn te  implementeren voor een geografisch verspreide organisatie, via de cloud of een on-premise-netwerk. Wij ontwikkelen jullie applicatie en zorgen er voor dat deze beschikbaar is in de productieomgeving.

Hergebruik

In een duurzame economie is ook het hergebruik van software een belangrijk onderwerp. Niet alleen willen we het wiel niet opnieuw uitvinden, maar vooral goed werkende elementen hergebruiken. Daardoor kunnen we snel en efficiënt ontwikkelen en de ontwikkelkosten laag houden, terwijl iedere klant zijn eigen unieke eigenschappen kan behouden.

Applicatiebeheer

Door het organisatie breed inzetten van ons Low-Code platform stimuleren we de samenwerking tussen diverse afdelingen en teams. Niet alleen neemt de transparantie van de bedrijfsprocessen toe, ook worden knelpunten inzichtelijk gemaakt waardoor proces verstoringen snel aangepast kunnen worden. Het voordeel van deze transparantie is dat ook de beheerkosten zullen afnemen.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Low-Code software development bij 4PROCES

Kortom, met Low-Code software development is het mogelijk om snel en eenvoudig passende bedrijfssoftware te ontwikkelen en daarmee unieke bedrijfsproblemen op te lossen. Zo zijn je processen altijd up-to-date, inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie. Naast bedrijfssoftware, zetten wij Low-Code ook in voor het bouwen van een webportaal of klantenportaal.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje binnen onze klantcases.

Succesverhalen

Onderstaande klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van de oplossingen binnen de bedrijfssoftware. Het resultaat? Tevreden medewerkers en klanten die weer volledig in control zijn.

Doorontwikkelen
met een passende
applicatie

We deden het voor
Stokvis Group

Klaar voor de
toekomst met
Low-Code software

We deden het voor
Thijs Standbouw

Meer weten van Low-Code?

Low-Code biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor het mogelijk is 
unieke bedrijfsproblemen op te lossen. We vertellen je graag meer!

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →