“De samenwerking met 4PROCES is goed verlopen, absoluut”.

– Ferry Broekhof, Eigenaar Broekhof Hout B.V.

Het succesverhaal van:

Broekhof Hout B.V.

Houthandel in De Zilk

Broekhof Hout is een houtgroothandel, timmerfabriek en kozijnenspecialist in de regio duin- en bollenstreek. Sinds 1975 is Broekhof Hout actief in de sector en leveren zij hij de juiste materialen aan talloze ondernemers in het bouw, verbouw en renovatie segment. Eigenaar Ferry Broekhof (tweede generatie) staat voor een efficiënte aanpak, professionele werkwijze, klantvriendelijke benadering en bovenal: kwaliteit.

De uitdaging

Op zoek naar de juiste oplossing

Door de toename van het aantal opdrachten nam het aantal handelingen in de keten, van offerte tot factuur explosief toe. Zeker op het gebied van gebruiksvriendelijkheid zat de bestaande softwareoplossing de medewerkers in de weg.  Ook het realiseren van nieuwe wensen, het muteren van gegevens en inregelen van nieuwe processtappen bleek niet mogelijk waardoor de noodzakelijke groeistappen onder druk kwamen.

 

Na een goede analyse van de processtappen bleek dat flexibiliteit en gebruikersgemak van groot belang waren voor een efficiënte afwikkeling van alle stappen. Deze twee ingrediënten hebben we kunnen invullen met onze FileMaker oplossing. Het resultaat een softwareoplossing die perfect aansluit op het proces en de organisatie Broekhof Hout BV.

“Wij staan voor een efficiënte aanpak, professionele werkwijze, klantvriendelijke benadering en bovenal: kwaliteit. Met de oplossing van 4PROCES kunnen we aan al deze aspecten de juiste aandacht geven”
Ferry Broekhof (tweede generatie)
– Eigenaar Broekhof Hout

Groei met je applicatie mee

Er is een applicatie ontwikkelt dat ervoor zorgt dat Broekhof meer tijd over houdt voor andere taken om zijn onderneming nog verder te laten groeien. In de nieuwe softwareapplicatie, ontwikkelt door 4PROCES, behoudt Broekhof wel de volledige controle. Alleen hij bepaalt de verkoopprijzen, welke klanten op rekening mogen betalen en controleert eerst nog facturen voordat deze automatisch worden ingeschoten in het boekhoudprogramma. De medewerkers moesten even wennen aan de applicatie, maar kunnen er nu goed mee overweg.

Blijven doorontwikkelen

Door de flexibiliteit van het Low-Code FileMaker platform kan de applicatie op een later moment uitgebreid of aangepast worden. Momenteel zijn de bedrijfsprocessen van Broekhof Hout gelijk gebleven. Als er iets in de toekomst veranderd aan de bedrijfsprocessen, of anders kan, is dit door de flexibiliteit van FileMaker mogelijk om dit te ontwikkelen in de applicatie. “De processen zijn gelijk gebleven en wat ik had bedacht is ook werkelijkheid geworden in de applicatie, er zijn zelfs slimmigheidjes bijgekomen.” – Aldus Ferry Broekhof

Meegroeien met je bedrijfsprocessen

Veranderden je bedrijfsprocessen? Geen probleem. De applicatie groeit met je bedrijf mee.

Doorontwikkeling

Door de flexibiliteit van het Low-Code FileMaker platform kan een applicatie ieder moment uitgebreid of aangepast worden. Zo kunnen we nieuwe wensen en ideeën snel vertalen naar onze processen op het moment dat onze klanten daarom vragen.

Flexibiliteit

Verschillende handelingen verrichten zonder complicaties in de applicatie. Het Low-Code FileMaker platform maakt het mogelijk.

Inzicht

Overzicht over de lopende acties is cruciaal voor een soepel lopende operatie. Door de Claris FileMaker applicatie en het dashboard hebben we real-time inzicht in de laatste status.

Ontdekken hoe we kunnen helpen?

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten en we kijken uit naar de mogelijkheid om dat ook voor jou te doen.