Bedrijfsprocessen automatiseren met software op maat

Alles op een plek, up-to-date, transparant en inzichtelijk. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

Bedrijfsprocessen up-to-date

Je organisatie moeten runnen op basis van informatie die niet up-to-date of zelfs niet beschikbaar is of niet kunnen inspelen op een veranderende klantvraag, kan grote gevolgen hebben. Veel (groeiende) bedrijven zijn dan ook genoodzaakt om de overstap te maken naar bedrijfssoftware waarmee voorgaande problemen worden opgelost. Bedrijfssoftware die het mogelijk maakt om bedrijfsprocessen te automatiseren en vervolgens te digitaliseren. Zo is informatie altijd up-to-date en zijn bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie.

Bedrijfssoftware voor diverse processen

Bij 4PROCES ontwikkelen we bedrijfssoftware voor diverse branches. We automatiseren tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen en kijken waar digitalisering mogelijk is. Zo bespaar je kostbare tijd en voorkom je onnodige fouten. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan bedrijfsprocessen op het gebied van voorraadbeheer, planning, magazijnbeheer, administratie, transport en inkoop. Doordat onze software volledig op maat wordt ontwikkeld, is het mogelijk op iedere organisatie in te spelen.

 

Wat zijn de voordelen van proces digitalisatie?

Tevreden werknemers

Automatiseer handmatige taken, digitaliseer offline processen en verbeter de efficiëntie en productiviteit in je hele organisatie. Zodat je medewerkers weer actief bezig zijn met de strategische doelen.

Inspelen op marktwerking

Een veranderende markt vraagt om flexibele en transparante processen. Anticiperen op verandering voordat de concurrentie dat doet.

Meten is weten

Heldere informatievoorziening naar klanten en medewerkers. Ondernemen op basis van cijfers en feiten in plaats van onderbuikgevoel.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Deze bedrijven gingen je al voor:
 

Bedrijfsprocessen in kaart brengen

Of het nu gaat om het schrijven van een artikel, het bedenken van nieuwe producten, het produceren van producten of het uitleveren van goederen. Alles is gerelateerd aan een proces met meerdere processtappen. Voor een succesvolle onderneming is het van groot belang dat deze processen op efficiënte wijze worden uitgevoerd. De bedrijfsprocessen moeten er uiteindelijk voor zorgen dat de onderneming voldoende rendeert zodat deze toekomstbestendig is.

Inzicht in de uitvoering van ieder proces

Zolang er aan het eind van ieder boekjaar positieve cijfers worden gepubliceerd, zal er geen directe behoefte bestaan om zaken te veranderen. Hier ligt tegelijkertijd een grote uitdaging, want in hoeverre hebben organisaties grip op dit proces wanneer ze worden ingehaald door eventuele (financiële) tegenvallers.

Nog boeiender is het hebben van inzichten in hoeverre processen daadwerkelijk renderen. Processen die jaren geleden zijn bedacht en winstgevend waren, kunnen in de loop der jaren omslaan in kosten verslindende projecten. Zeker waar de inzet van mensen een cruciale rol speelt en het gaat om handmatige werkzaamheden. Boeiend om dan te kunnen bepalen in hoeverre deze (vaak saaie) handmatige werkzaamheden vertaald kunnen worden richting een digitale workflow. Kortom, het in kaart brengen van alle processen binnen het bedrijf.

Bedrijfssoftware voor de toekomst

Met onze FileMaker oplossingen leveren we organisaties niet alleen een modern dashboard waarin men de ontwikkelingen kan volgen, we vertalen desgewenst ook de arbeidsintensieve processen naar moderne digitale bedrijfssoftware op de momenten dat het nodig is. En veranderen de processen omdat de markt daarom vraagt, dan veranderen onze oplossingen met deze marktvraag mee.

Bedrijfsprocessen van A tot Z

Onze bedrijfssoftware wordt volledig op maat ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk de software volledig aan te laten sluiten op de processen binnen de branche waarin jij werkzaam bent. Heeft jouw bedrijf niet te maken met de ‘standaard’ processen? Geen probleem. Wij van 4PROCES gaan graag in gesprek, zodat we in eerste instantie volledig begrijpen hoe de huidige processen binnen het bedrijf verlopen. Vervolgens bekijken we met elkaar welke oplossingen in de bedrijfssoftware terug moeten komen om het beste uit jouw organisatie te halen.

Vervangen van
Excellijsten
door één applicatie

We deden het voor
Zwettulips

Uren registreren
en accorderen in
één dashboard

We deden het voor
Bouw-Klik

Bedrijfsprocessen automatiseren met 4PROCES?

Je bedrijfsprocessen altijd up-to-date, inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de
organisatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor de digitalisering van de
processen binnen jouw bedrijf te bespreken.

Klantervaringen

We delen graag een aantal van de projecten die we succesvol mochten opleveren. Je klant als ambassadeur, dat wil toch iedere ondernemer!

Benieuwd hoe maatwerk bedrijfssoftware in jouw branche kan werken?

Informatie altijd via één centraal punt

"Er was geen eenduidige manier van werken voor zowel de klanten van Qlip als de eigen medewerkers. Het vervangen van de Excellijsten door één portaal zorgde ervoor dat alle informatie altijd via één centraal punt binnen zou komen."

- Erik Bos, ICT Manager Qlip

Goede samenwerking stond centraal

"De keuze voor 4PROCES was gelukkig niet moeilijk, waardoor we de opgedane kennis snel konden toepassen."

- Nataly van Eykel, Directeur Makelaarsvereniging Amsterdam

Klaar voor de toekomst

"Met 4PROCES als partner en het Claris Filemaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!"

- Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Informatiecentrum

Ons doel is om tijdsintensieve, risicovolle en repetitieve handmatige bedrijfsprocessen te automatiseren en digitalisering van processen te bevorderen. Hoe we dit doen? We vertellen je er graag meer over!

Hoe gaan we te werk?

We gaan graag in gesprek met de medewerkers, kijken rond op de werkvloer en stellen (kritische) vragen. De werkvloer is voor ons cruciaal, daar gebeurt het immers. Op basis van het complete beeld realiseren we onze oplossingen die naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hoe wordt Low-Code ingezet?
Bij 4PROCES maken we gebruik van Low-Code software development om onze bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen. Low-Code maakt het mogelijk om op snelle en efficiënte wijze aan de slag te gaan waardoor de bedrijfssoftware betaalbaar blijft. Daarnaast biedt Low-Code eindeloos veel mogelijkheden, waardoor we unieke bedrijfsproblemen op kunnen lossen.
Wat zijn de voordelen van een eigen webportaal?

Een webportaal is voor relaties en medewerkers dé manier om met jouw bedrijf te communiceren. Het vormt als het ware de virtuele entree van je organisatie. Het is dan ook van groot belang dat het webportaal gebruiksvriendelijk is voor zowel medewerkers als klanten, dat het de juiste uitstraling heeft en dat het volledig aansluit op de diensten en processen binnen jouw organisatie. Hier helpen we je bij 4PROCES graag bij!

Hoe wordt FileMaker ingezet?

Om hoogwaardige applicaties op maat te bouwen gebruiken wij het welbekende softwareprogramma FileMaker. Met ons FileMaker platform automatiseren wij tijdsintensieve, risicovolle en vaak saaie handmatige bedrijfsprocessen. Zo maken we bedrijfsprocessen inzichtelijk en transparant voor iedereen binnen de organisatie en zorgen we ervoor dat informatie altijd up-to-date is. Zo is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Binnen welke branches is 4PROCES actief?

Bij 4PROCES zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfssoftware op maat voor diverse branches. Of je nu actief bent in de logistiek, de bouw, de Agrosector of financiële dienstverlening, de informatie moet op orde zijn. Doordat we de software volledig op maat ontwikkelen, kunnen we inspelen op diverse branches en unieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?
Door de schaalbare Low-Code software kan ieder bedrijfsproces op efficiënte wijze in de bedrijfsapplicatie worden opgenomen. Zo worden diverse handmatige taken geautomatiseerd, wat de efficiëntie en productiviteit binnen de gehele organisatie bevordert. De uitkomst? Tevreden medewerkers en tevreden klanten.

Wil je meer informatie, laat het ons weten! →