“Met 4PROCES als partner en het Claris FileMaker platform als oplossing zijn we klaar voor de toekomst en maken wij wederom standaard bijzonder!”.

– Manuel van Velthuijsen, Algemeen Directeur Thijs Standbouw

Het succesverhaal van:

Thijs Standbouw B.V.

Ter Aar

Specialist in bouwen van beurzen en beursstands

Het in 2005 opgericht familiebedrijf Thijs Standbouw is een nationale en internationale speler op het gebied van uniforme standbouw voor beurzen en tentoonstellingen. De klantenkring bestaat uit toonaangevende beursorganisaties voor wie zij een full-service beurspartner zijn.

Door de visuele manier van werken (2D en 3D technologie) leeft de beursvloer al voordat er is begonnen. De specials die naast de uniforme standbouw worden aangeboden bestaand o.a. uit: registratiebalies, meeting rooms, lounges en theaters. Daarnaast is Thijs Standbouw gespecialiseerd in het in-house realiseren van full colour prints (logo’s, design of creatie op ieder gewenst formaat).

De uitdaging

Op zoek naar de juiste oplossing

Door de groeiende vraag en het toenemende aantal klanten werd de behoefte naar een efficiënte Backoffice steeds groter. Helaas liepen we met de bestaande Backoffice software tegen steeds meer beperkingen aan. Ook het werken met Excel leverde niet altijd de gewenste resultaten, waardoor wij de juiste informatie miste op de momenten dat deze nodig was, aldus Manuel van Velthuijsen, algemeen directeur bij Thijs Standbouw.

Na een uitgebreide workshop met aandacht voor de diverse processen en heel veel tekenwerk wist 4PROCES ons vertrouwen te winnen. Dat werd ons vooral duidelijk gedurende het offerte traject waarbij niet alleen aandacht werd besteed aan de stip op de horizon maar veel meer de gefaseerde reis ernaartoe. Inmiddels is het CRM-component (relatiebeheer, deelnemerslijsten, standhouders, offertes) en het ERP component (voorraadbeheer, laadlijsten, extern meubilair, projecten) gereed. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de koppeling met het Exact (financiële pakket) en het dashboard waarmee alle openstaande acties inzichtelijk worden gemaakt.

“Door de samenwerking hebben we inzicht gekregen in de realistische mogelijkheden van het Claris FileMaker platform. Daardoor denken we nu ook na over het gebruik van de iPad voor de buitendienst waarmee we ook onze servicemedewerkers de pluspunten van digitalisering kunnen laten ervaren, aldus Elis van Benschop commercieel manager binnen Thijs Standbouw. Naast tooling voor het controleren van digitale bestanden ontstaan er nog steeds nieuwe ideeën om onze bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren. Mede daardoor kunnen we nog meer aandacht besteden aan onze klanten en de diensten die we aanbieden.”

Elis van Benschop
– Commercieel Manager binnen Thijs Standbouw

De oplossing

Samenwerken staat voorop

Bij Thijs Standbouw staat samenwerking voorop vanaf de eerste schetsen over vormgeving tot aan de daadwerkelijke plaatsing op de beursvloer.

Meegroeien met je bedrijfsprocessen

Veranderden je bedrijfsprocessen? Geen probleem. De applicatie groeit met je bedrijf mee.

Doorontwikkeling

Door de flexibiliteit van het Low-Code FileMaker platform kan een applicatie ieder moment uitgebreid of aangepast worden. Zo kunnen we nieuwe wensen en ideeën snel vertalen naar onze processen op het moment dat onze klanten daarom vragen.

Flexibiliteit

Verschillende handelingen verrichten zonder complicaties in de applicatie. Het Low-Code FileMaker platform maakt het mogelijk.

 

Auteur: Henk van Ewijk

 

Inzicht

Overzicht over de lopende acties is cruciaal voor een soepel lopende operatie. Door de Claris FileMaker applicatie en het dashboard hebben we real-time inzicht in de laatste status.

Ontdekken hoe we kunnen helpen?

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten en we kijken uit naar de mogelijkheid om dat ook voor jou te doen.