Low-Code & 4PROCES

Uw bedrijfsprocessen verbeteren, versnellen en vereenvoudigen
met slimme software
Neem contact op
FileMaker als Low-Code platform

Bij 4PROCES werken wij met het Low-Code platform FileMaker. In FileMaker is er veel vrijheid om een applicatie te ontwikkelen welke naadloos aansluit op uw bedrijfsproces. Wij bouwen software-oplossing zoals u dat wilt met de volledige vrijheid van het Low-Code platform. FileMaker is een Low-Code platform waarin modellen (bouwstenen) volledig ontwikkeld zijn. Deze bouwstenen kunnen gebruikt worden en hiernaast is het mogelijk om High-Code elementen er aan toe te voegen.

“Een Low-Code platform zonder grenzen”

Wij werken met het beste Low-Code platform FileMaker. We bouwen software applicaties geheel op maat en wens van de klant. Veranderd uw proces? Geen probleem, met FileMaker kan dit zo aangepast worden. 4PROCES helpt u graag om een applicatie op maat te ontwikkelen die geheel aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Voordelen Low-Code applicatie:
Neem contact op
Low-Code voor ieder bedrijf

Ieder bedrijf over de hele wereld is opzoek naar een manier, met de weg van de technologie, om een voorsprong op hun concurrent te zijn. Een manier is om een applicatie op maat te laten ontwikkelen door middel van Low-Code. Met behulp van een FileMaker Low-Code applicatie op maat helpt het bijvoorbeeld bij het oplossen van verschillende knelpunten zoals het management binnen een bedrijf of het voorraadbeheer. Dat is niet het enige wat een voordeel is van een Low-Code applicatie, het verhoogt ook de uiteindelijke winst en de productiviteit.

“Verhoging van de winst en productiviteit”

Een FileMaker Low-Code applicatie is voor ieder bedrijf een betaalbare en snelle oplossing om de software te transformeren in een applicatie die geheel aansluit bij uw bedrijfsprocessen!

Wat zien wij in praktijk

4PROCES heeft door de jaren heen een groot aantal applicaties gebouwd voor haar klanten en veel complexe zaken gezien en opgelost. Wij hebben voor u voorkomende problemen, het proces en de oplossing beschreven zodat u een beter beeld krijgt waarom het FileMaker Low-Code platform de oplossing is voor uw bedrijf. Voor ieder bedrijf (proces) is een software-oplossing te ontwikkelen. Klik gerust op onderstaande pagina’s en kom erachter hoe het FileMaker Low-Code platform ook voor uw bedrijf de oplossing is.

Gartner

Gartner voorspelt dat in het jaar 2024 de Low-Code verantwoordelijk is voor meer dan 65% van alle applicaties ontwikkelactiviteit. Volgens Gartner implementeert meer dan de helft van de grote bedrijven Low-Code applicatieplatforms als onderdeel van hun digitale basisstrategie.

Knelpunten

Excel en legacy software zijn de meest voorkomende knelpunten. Processen binnen bedrijven veranderen voortdurend en bedrijven stellen steeds meer eisen aan software applicaties.

De voordelen

Het FileMaker Low-Code platform beschikt over alle middelen en functies om voor u een applicatie te bouwen welke volledig aansluit op uw bedrijfsproces.

Kies voor Low-Code

Op het FileMaker Low-Code platform bouwen wij voor u een applicatie op maat. De software applicatie zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd, versnelt en verbeterd.

Benieuwd wat het FileMaker Low-Code platform inhoud?

Kom erachter in onze whitepaper!

eBook Low-Code

Download

Download link

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Bent u ook een hoop tijd kwijt aan het zoeken van informatie?
Door het bouwen van slimme software welke naadloos aansluit op uw proces is informatie makkelijk terug te vinden.
Neem contact op
Klantcases