Low-Code

Uw bedrijfsprocessen verbeteren, versnellen en vereenvoudigen
met slimme software
Neem contact op
FileMaker als Low-Code platform

Bij 4PROCES werken wij met het Low-Code platform FileMaker. In FileMaker is er veel vrijheid om een applicatie te bouwen die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. In het platform staan modellen (bouwstenen) die volledig ontwikkeld zijn. Deze modellen kan de ontwikkelaar gebruiken en hiernaast is het mogelijk om High-Code elementen eraan toe te voegen.

“Een Low-Code platform zonder grenzen”

We bouwen de softwareapplicaties geheel op maat en naar wens van de klant. Veranderd uw proces? Geen probleem, met FileMaker kan dit zo worden aangepast. 4PROCES helpt u graag om een applicatie op maat te ontwikkelen die geheel aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Voordelen Low-Code applicatie:
Neem contact op
Low-Code voor ieder bedrijf

Low-Code richt zich op het visueel ontwerpen van verschillende softwareapplicaties. Bij de ontwikkeling van een Low-Code applicatie verricht je minder programmeerwerk. Dit geeft de ontwikkelaar veel mogelijkheden en de gelegenheid om op verschillende manieren de applicatie te bouwen. Het proces zal sneller verlopen doordat er zogeheten modellen al in de applicatie zijn ontwikkeld. Hierdoor kan de applicatie gerealiseerd worden in enkele weken in plaats van maanden.

“Verhoging van de winst en productiviteit”

Een FileMaker Low-Code applicatie is voor ieder bedrijf een betaalbare en snelle oplossing. De applicatie verhoogt ook de uiteindelijke winst en productiviteit binnen uw bedrijf.

Gartner ( wereldwijds onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector)

Gartner voorspelt dat in het jaar 2024 de Low-Code verantwoordelijk is voor meer dan 65% van alle applicaties ontwikkelactiviteit. Volgens Gartner implementeert meer dan de helft van de grote bedrijven Low-Code applicatieplatforms als onderdeel van hun digitale basisstrategie.

Wat zien wij in praktijk

4PROCES heeft door de jaren heen een groot aantal applicaties gebouwd voor haar klanten, veel complexe zaken gezien en ook opgelost. Door een applicatie op maat zijn de bedrijven altijd up-to-date en groeien ze mee met de huidige technologie. Voor ieder bedrijf of proces is een software-oplossing te ontwikkelen die aansluit op uw processen.

Knelpunten

Excel en legacy software zijn de meest voorkomende knelpunten. Processen binnen bedrijven veranderen voortdurend en bedrijven stellen steeds meer eisen aan software applicaties.

De voordelen

Het FileMaker Low-Code platform beschikt over alle middelen en functies om voor u een applicatie te bouwen welke volledig aansluit op uw bedrijfsproces.

Kies voor Low-Code

Op het FileMaker Low-Code platform bouwen wij voor u een applicatie op maat. De software applicatie zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd, versnelt en verbeterd.

Benieuwd wat het FileMaker Low-Code platform inhoud?

Kom erachter in onze whitepaper!

eBook Low-Code

Download

Download link

Geef uw bedrijf wat het nodig heeft!

Bent u ook een hoop tijd kwijt aan het zoeken van informatie?
Door het bouwen van slimme software welke naadloos aansluit op uw proces is informatie makkelijk terug te vinden.
Neem contact op
Klantcases